Close button

"Вередливий пацієнт": принц Філіп готується до третьої ночі в лікарні

"Вередливий пацієнт": принц Філіп готується до третьої ночі в лікарні

Принц Філіп вже третю ніч поспіль залишиться в лікарні з невідомої причини, яка не пов'язана з коронавірусом, повідомляє Курс Украины.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Нагадаємо принц Філіп був доставлений в госпіталь короля Едуарда VII в Мерілебон, Лондон, в якості «запобіжного заходу». Лікарня, розташована на тихій вулиці в Мерілебон. Вона налічує 56 ліжок в палатах. Герцог уже зупинявся там на дві ночі в червні 2017 роки після лікування від інфекції.

Королівський біограф тим часом заявив, що «грубуватий» принц навряд чи буде ідеальним пацієнтом, тому що йому «не подобається, коли навколо нього метушаться».

Пенні Джунор пожартував, що лікарі і медсестри в приватній лікарні в Лондоні, ймовірно, «не хотіли б», щоб герцог Единбурзький перебував в їх зміні, оскільки він «дратується» людьми, які над ним метушаться "

Та все ж принц залишається в «гарному настрої». Варто зауважити, що під час ізоляції від коронавірусу, Королева і герцог Единбурзький провели більше часу разом під одним дахом ніж за багато років. Принц Філіп залишив державні обов'язки в 2017 році. Тепер його дозвілля складається з читання, письма та малювання.

Раніше в цьому році домашній лікар зробив герцогу і королеві вакцину від коронавірусу в Віндзорському замку, правда Букінгемський палац ще не підтвердив, чи отримали вони другий укол, який підвищує імунітет.

Вони провели ізоляцію в Віндзорі і провели тихе Різдво в резиденції в Беркширі після того, як вирішили відмовитися від традиційного зборів королівської сім'ї в Сандрінгемі.

Як стало відомо королева і герцог «насолоджувалися обідом і вечерею разом» більшу частину днів у Віндзорі, тому що пандемія виявилася «ідеальним королівським коконом».

39404708-9270333-The_hospital_which_is_l У лікарні, розташованої на тихій вулиці в Мерілебон, є один з єдиних в Лондоні спеціально побудованих басейнів для гідротерапії.

39435934-9273171-image-a-21_161363503623Госпіталь короля Едуарда VII в Мерілебон, куди герцог був прийнятий в якості «запобіжні заходи» за порадою його лікаря

39406894-9270333-image-a-9_1613577967666 Поліцейські стоять біля входу в лікарню короля Едуарда VII, де принц Філіп, якому в цьому році виповнюється 100 років, в даний час проходить лікування.

Новини

Популярні теми форуму

analytics