Close button

Binance Coin обійшов Tether в рейтингу активів за капіталізацією

Binance Coin обійшов Tether в рейтингу активів за капіталізацією

За останню добу токен криптовалютної біржі Binance подорожчав майже на 50%. Цього дозволило йому зайняти відразу третє місце за капіталізацією серед активів криптовалютного ринку, обійшовши і Tether (USDT), і змагалися за четверту сходинку Cardano (ADA) і Polkadot (DOT), повідомляє ForkLog.

На момент публікації актив оцінюється в $263,7. На піку ціна піднімалася до $267,4, нового історичного рекорду. За останні сім днів ціна виросла на 113,9%. Капіталізація Binance Coin (BNB) наблизилася до $40 млрд.

BNB-5.png

Успіхи нативного токену Binance пов'язують зі зростанням активності в DeFi-протоколах на блокчейнi Binance Smart Chain (BSC) на тлі рекордних комісій в другій за капіталізацією криптовалютi.

Унаслідок зростання ціни Ethereum до нових максимумів і сплеску ончейн-активності в останні два тижні середня вартість транзакції комісії коливається поблизу $20.

Blockchair-19022021.png

За даними CoinMarketCap, децентралізована біржа PancakeSwap c добовим оборотом в $1,5 млрд випереджає Uniswap на Ethereum з показником в $952 млн. Ще один проект на BSC, BurgerSwap, ненабагато поступається SushiSwap - $269,9 млн проти $288,6 млн.

CMCDEX19022021.png

Нагадаємо, восени минулого року платформа Binance Chain запустила основну мережу Binance Smart Chain, що дозволяє створювати смарт-контракти та заробляти на стейкінгу нативного токену.

Новини

Популярні теми форуму

analytics