Close button

Затримання у справі ПриватБанку і Лукашенко з Путіним в Сочі - головне за 22 лютого

Затримання у справі ПриватБанку і Лукашенко з Путіним в Сочі - головне за 22 лютого

НАБУ зняло з літака фігуранта у справі ПриватБанку, Лукашенко і Путін зустрілися в Сочі для переговорів, в МОЗ назвали причину спалаху коронавірусу на Прикарпатті, повідомляє Курс Украины.

Про ці та інші головні новини 22 лютого читайте в матеріалі.

НАБУ затримали одного з фігурантів у справі ПриватБанку. Він намагався вилетіти з України на чартерному рейсі, але літак розгорнули в Бориспіль. Як з'ясувалося пізніше, затриманим виявився екс-заступник голови ПриватБанку Володимир Яценко. Йому вручили підозру в привласнення майна в особливо великих розмірах.

У Сочі пройшла зустріч президента Білорусі Олександра Лукашенка і президента Російської Федерації Володимира Путіна. Голови держав обговорили поставки вакцини від COVID-19, економічне співробітництво і відкриття кордонів для автомобілів. Після чого відправилися кататися на лижах.

У МОЗ вважають, що спалах коронавірусної хвороби в Івано-Франківській області розпочався з гірськолижного курорту "Буковель". При цьому запевняють, що влада зробила все можливе, щоб взяти спалах під контроль, і висловлюють надію на стабілізацію ситуації найближчим часом.

Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства опублікувало список моделей автомобілів, за які потрібно платити податок українцям у 2021 році. Податок поширюється на машини, які коштують дорожче 2,2 млн грн і вік яких не перевищує 5 років.

Посол Великобританії пояснила, чому уряд її країни не привітав Володимира Зеленського з днем народження. За її словами, це пов'язано з тим, що в Британії не прийнято, щоб керівники держав чекали від партнерів поздоровлень з днем народження.

У Київських приміських маршрутках вартість проїзду підвищилася на 20%. Також раніше повідомлялося, що за рік середня вартість квитка в міському громадському транспорті України збільшилася майже на 8%.

Глава департаменту благоустрою міста Кафр-Шукрі, який знаходиться в єгипетській провінції Калубія, дала назви декільком вулицям в честь свого чоловіка і його родичів. Після того як губернатор дізнався про ситуацію, чиновниця була звільнена.

Білл Гейтс продав всі належні йому акції китайської компанії Alibaba. Крім Alibaba він продав усі акції агрегатора таксі Uber і половину паперів Apple.

У Яванском морі знайшли остов затонулого 800 років тому судна. Від корабля майже нічого не залишилося, але вантаж зберігся. Артефакти піднімають і вивчають уже тридцять років. Одним з артефактів виявився фрагмента кераміки з написом "Зроблено в Китаї". На даний момент це можна вважати найстародавнішим предметом з подібним написом.

Новини

Популярні теми форуму

analytics