Close button

Шарій в розшуку, рекорд Авакова, "Свобода" з Медведчуком - головне за 25 лютого

Шарій в розшуку, рекорд Авакова, "Свобода" з Медведчуком - головне за 25 лютого

СБУ оголосили Шарія у всеукраїнський розшук, оточення Медведчука виграло апеляцію про ділянку на Трухановому острові, Аваков побив рекорд на посаді керівника МВС, співробітники заблокованих телеканалів Медведчука створять новий канал, повідомляє Курс Украины.

Про ці та інші події 25 лютого - читайте далі.

Служба безпеки України оголосило блогера Анатолія Шарія у всеукраїнський розшук. Він не з'явився на допит в якості підозрюваного у державній зраді і порушенні рівноправності громадян. СБУ повідомляє, що слідчі ознайомили адвоката Шарія Валентина Рибіна з матеріалами виробництва. Сам блогер на даний момент проживає в Іспанії.

Оточення Медведчука в апеляції скасувало рішення, за яким їх клуб повинен звільнити ділянку на Трухановому острові. ГО "Клуб "Козак", яка належить особам, наближеним до депутата, користується ділянкою вже 20 років.

Аваков побив власний рекорд перебування на посаді міністра внутрішніх справ. Він очолює МВС вже майже 7 років з 27 лютого 2014 року.

Співробітники телеканалів «112», NewsOne і ZIK, які входили в медіахолдинг депутата Верховної Ради Тараса Козака, створюють новий телеканал на базі регіонального львівського каналу «Перший незалежний». Продав телеканал Роман Любицький - член ВО "Свобода".

Медики в Індії відмовляються від місцевої вакцини від COVID-19 Covaxin, так як влада схвалила її до публікації повних даних від розробника Bharat Biotech про заключну фазу випробувань. В Індії від коронавірусу зробили щеплення приблизно 11 мільйонів медиків, при цьому тільки 1,2 млн з них вибрали вакцину Covaxin. Решта вважали за краще вакцинуватися препаратом CoviShield розробки Oxford/AstraZeneca, виробництво якої локалізовано в Індії під такою назвою.

Одеські ЗМІ отримали від Офісу президента розсилку тексту щодо справи засудженого активіста Сергія Стерненка і мітингів на його підтримку. Текст має назву "Невже патріотизм повинен мати право бити і вбивати?"

У мережу злили розмову українського нардепа Віктора Медведчука і колишнього помічника президента РФ Владислава Суркова. Розмова відбулася в 2014 році. Чиновники обговорювали поставки електроенергії в окупований Крим за допомогою російської компанії "Інтер РАО", а також - можливий обмін полоненими на Донбасі.

Поліція Франції вперше допитала українського підлітка, якого жорстоко побили в Парижі в середині січня. Розмова в рамках розслідування тривала близько двох годин. Деталей не повідомляють. Зараз за підозрою в участі в побитті затримали 11 молодих людей. Шестеро в рамках заходу знаходяться під арештом.

Двоє поляків в Мексиці стали жертвами торговців органами, один помер, другий госпіталізований. За інформацією ЗМІ, молоді люди поїхали в Мексику на роботу. Невідомо, чи пов'язана ця робота з торгівлею органами.

Новини

Популярні теми форуму

analytics