Close button

Скільки витратив Порошенко на покупку телеканалу "Прямий"

Скільки витратив Порошенко на покупку телеканалу "Прямий"

Колишній Президент (2014-2019 роки), депутат Верховної Ради (фракція "Європейська солідарність") Петро Порошенко, який 18 лютого заявив, що купив телеканал "Прямий", задекларував 0,5 млн гривень витрат в день покупки телеканалу, всього в февраді він витратив 1,5 млн гривень, повідомляє Укринформ.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передають Українські Новини.

Порошенко 28 лютого задекларував істотні зміни в майновому стані.

Він вказав витрати від 18 лютого, в день покупки телеканалу "Прямий", на освітні послуги, досконалими двома платежами - 253 тис. гривень і 256,5 тис. гривень.

Також 22 лютого Порошенко купив комусь в подарунок рухоме майно на суму 1 млн гривень.

При цьому екс-Президент досі не подав декларації про витрати на покупку "Прямого".

Рішення про покупку "Прямого" Порошенко пояснив тим, що йому стало відомо про те, що Рада національної безпеки і оборони має намір ввести санкції проти колишнього власника телеканалу Володимира Макеєнка 19 лютого.

Порошенко переоформив телеканал "Прямий" на свій інвестфонд "Прайм Ессетс Кепітал".

При цьому голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев цікавиться питанням сплати податків Порошенко з покупки "Прямого".

Катерина Кудояр

Новини

Популярні теми форуму

analytics