Close button
 Передплата за 50% - літня акція!

Добкін назвав організаторів Майдану

Добкін назвав організаторів Майдану

Михайло Добкін висловив свою точку зору на те, хто ж був організатором Майдану в Україні. Політик називає кількох винуватців: з одного боку Добкін звинувачує Європу й Америку, а з іншого - українських олігархів. Про це він заявив в інтерв'ю "Бабелю", повідомляє Курс Украины.

"Вони почали довбати Януковича і допомогли його скинути з двох причин. Перша - представники Європи і Америки говорили, що вони можуть втратити всі активи і стати нерукопожатним, якщо підтримають тирана. Друга - олігархи бачили, що Янукович руками Саші будує імперію, у якій буде ТВ, необмежені ресурси, бізнес по всій країні. і ось якби Янукович підім'яв це все під себе, що б він став робити? Стригти олігархів. Тому що в країні нічого б не залишилося, крім їх капіталів і бізнесу. Вони злякалися, що у них все відіжмуть ", - говорить Добкін.

Серед олігархів, яких Добкін вважає причетних до Майдану, він називає Ігоря Коломойського, Віктора Пінчука, Сергія Льовочкіна і Дмитра Фірташа. У причетності до Майдану Ріната Ахметова політик не впевнений, так як особисто він не був з ним знайомий. Однак якась «невидима рука підтримки» зараз є. Добкін є частим гостем на каналах олігарха.

Новини

Популярні теми форуму

analytics