Close button

Британці хочуть позбавити принца Гаррі і Меган Маркл королівських титулів

Британці хочуть позбавити принца Гаррі і Меган Маркл королівських титулів

Згідно з опитуванням, більшість британців вважають, що герцог і герцогиня Сассекських були неправі, давши інтерв'ю Опрі Уінфрі на ITV, підтримується також ідея позбавлення їх королівських титулів, повідомляє Курс Украины.

Про це повідомляє Daily Mail.

Опитування, яке було проведено на замовлення Daily Mail, показало, що більшість людей вважають, що герцог і герцогиня приділяють увагу ЗМІ більше, ніж службі і боргу.

Опитування було проведено після скандального інтерв'ю. Як повідомляє видання, постраждала не тільки репутація Меган Маркл і принца Гаррі, але і особиста популярність королеви, 57 відсотків опитаних повідомили, що інтерв'ю пари завдало шкоди монархії.

40269544-9344121-image-a-48_161532866079

Фото. Джерело: Daily Mail

Варто зазначити, що серед літніх людей 39 відсотків вірять, що Гаррі і Меган говорять неправду. 59 відсотків молодих людей думають інакше.

Нагадаємо, королева прокоментувала гучне інтерв'ю - вона повідомила, «що сім'я була засмучена, дізнавшись, наскільки складним було життя для пари».

Також вона додала, що твердження герцога і герцогині Сассекському про расизм «викликають занепокоєння» і будуть сприйняті «дуже серйозно», королева особисто пообіцяла провести «повне, але приватне розслідування».

Новини

Популярні теми форуму

analytics