Close button

Нацбанк відновив роботу інтернет-магазину пам'ятних монет

Нацбанк відновив роботу інтернет-магазину пам'ятних монет

Національний банк після проведених робіт з оптимізації у повному обсязі відновив роботу інтернет-магазину пам’ятних монет. Пам’ятні монети України та сувенірна продукція Банкнотно-монетного двору Національного банку знову доступні в інтернет-магазині онлайн цілодобово та без вихідних, повідомляє Курс Украины.

Про це йдеться в повідомленні регулятора.

Завдяки додатковим технічним налаштуванням інтернет-магазин зможе якісно та своєчасно задовільняти поціновувачів нумізматики повним асортиментом нумізматичної продукції та новинками від Національного банку.

Тепер клієнтам, крім продукції попередніх років випуску, пропонуватиметься і нова, випущена в обіг в 2021 році. Також клієнти зможуть придбати набір "Монети України" 2020 року.

"Асортимент та кількість нумізматичної продукції буде періодично поповнюватися залежно від наявних обсягів, щоб задовольнити потреби ширшого кола клієнтів", - зазначено в повідомленні.

Як замовити та отримати

Щоб оформити покупку, клієнту потрібно зареєструватися, обрати товар та оплатити його виключно в безготівковій формі платіжною карткою НПС "Простір", Visa чи MasterCard.

Доставку замовлень по всій території України здійснюють дві логістичні (поштові) компанії – ТОВ "Нова Пошта" та АТ "Укрпошта". Також передбачена можливість видачі замовлень у пункті самовивезення, що знаходиться у приміщенні Національного банку за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2-А.

Детально ознайомитися з правилами реалізації нумізматичної продукції, формування замовлення і оформлення його доставки клієнти можуть на сайті інтернет-магазину.

Новини

Популярні теми форуму

analytics