Close button

Французька школярка, заява якої привела до смерті вчителя, зізналася у брехні

Французька школярка, заява якої привела до смерті вчителя, зізналася у брехні

Французька школярка, яка стверджувала, що її вчитель просив учнів-мусульман покинути клас, перш ніж показати дітям «фотографію оголеного Пророка», зізналася у брехні, повідомляє Курс Украины.

Про це повідомляє Independent.

Варто відзначити, що візуальне зображення Пророка Мухаммеда заборонено в ісламі, а в деяких країнах образа Пророка вважається блюзнірською.

13-річна дівчинка, заява якої спричинила за собою драматичні події, включаючи загрози вчителю і обурення мусульман, зізналася, що брехала, бо боялася зізнатися батькові в тому, що її усунули через пропуски занять.

Дівчинка розповіла батькові про те, що вчитель Семюел Петі показував дітям «фотографію оголеного Пророка», а дітей-мусульман просив вийти. Школярка стверджувала, що заперечила вчителю, а він у відповідь відсторонив її від занять на два дні.

Але, як з'ясувалося, насправді дівчинку відсторонили за день до інциденту за регулярні пропуски.

Батько скривдженої дочки почав кампанію ненависті проти вчителя, розмістивши в Інтернеті відео з докладним описом звинувачень проти Петі, а також звинуватив його в "пропаганді ісламофобії".

На даний момент дівчині пред'явлено звинувачення в наклепі, а її батько був арештований за «співучасть у терористичному вбивстві».

Нагадаємо, через десять днів після коментаря дівчинки 47-річного вчителя було обезголовлено 18-річним Абдуллахом Анзоровим, який пізніше був застрелений поліцією.

Новини

Популярні теми форуму

analytics