Close button

Офіс Президента чекають перестановки

Офіс Президента чекають перестановки

В Офісі Президента настають зміни - активно обговорюється інформація про появу в ОП заступника голови АПУ Порошенко Віталія Ковальчука, завданням якого стане вибудовування регіональної політики, повідомляє Курс Украины.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Євген Філіндаш, директор Українського центру соціальної аналітики і нардеп ВР IV і V скликань.

Така інформація, повідомляє Філіндаш, може говорити про дві закономірності.

Перше - це те, "що кадрова політика в ОП пробила дно".

Як заявляє Філіндаш, "Ковальчук не тільки кермував всією регіональною політикою в АП Порошенко, а й очолював його штаб на президентських виборах, де боровся проти Зеленського"

Він також не виключає варіант, що "Ковальчук виявиться «троянським конем» від Порошенка".

Другий аспект - положення глави ОП Андрія Єрмака.

За словами Євгена Філіндаша, "крісло під головою ОП Андрієм Єрмаком захиталося і не виключено, що вже в березні Україна побачить нового главу ОП".

Крім того, він заявляє, що "ВП поставлена задача терміново рятувати рейтинг президента". А зробити це можна за допомогою відставок і показових перемог. Як свідчить політик, "кандидатур під ніж не так вже й багато".

На його думку, найбільш підходяща фігура - глава ОПУ Андрій Єрмак, адже "його може погубити" справа вагнерівців".

Основним режисером на Банковій може стати Кирило Тимошенко. Тимошенко вже зарекомендував себе в «Великому будівництві», яку просуває як позитивний для рейтингу влади проєкт,- резюмує Євген Філіндаш.

Новини

Популярні теми форуму

analytics