Close button

"Всеукраїнська школа онлайн" стане частиною "Дія"

"Всеукраїнська школа онлайн" стане частиною "Дія"

Кабмін затвердив положення про перехід платформи "Всеукраїнська школа онлайн" до складової частини державного порталу цифрової освіти "Дія. Цифрова освіта", повідомляє Курс Украины.

Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.

"МОН активно долучилося до розроблення цього документа, зокрема, в частині врегулювання питань цифрової освіти та функціонування Всеукраїнської школи онлайн", - написав він.

Крім того Шкарлет розповів про плани розширення навчальної платформи вже в рамках "Дії". За словами міністра, розробляється мобільний застосунок та триває робота над функціоналом.

"Наш наступний крок – розроблення та затвердження нормативно-правових актів, які визначатимуть порядок наповнення ВШО освітніми матеріалами, уроками, а також унормування процедури проведення експертизи цих матеріалів" - додав Шкарлет.

Також він наголосив, що один з головних аспектів роботи міністерства в цьому напрямі "забезпечення безперешкодного доступу вчителів та учнів до пропонованого онлайн-контенту". Оскільки це і є основою високого рівня організації дистанційного навчання в Україні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics