Close button

Оновлений Opel Grandland X: перші зображення

Оновлений Opel Grandland X: перші зображення

На початку цього тижня фотошпигунами був вперше помічений рестайлінговий кросовер, прихований маскувальною плівкою. Що ж заховано під камуфляжем, повідомляє Колёса.ru.

Кросовер Opel Grandland X єдиного поки покоління випускається з 2017 року. Підходить час для планового рестайлінгу, і днями з'явилася пара шпигунських фотографій моделі спереду, завдяки яким стало ясно, що автомобіль отримає абсолютно нову передню частину. Вона буде виконана в стилі компактного кросовера Mokka другого покоління, представленого в минулому році.

Це означає, що фари трохи зміняться за формою і будуть візуально об'єднані з гратами радіатора (або її імітацією). На фотографіях закамуфльованого кросовера видно, що з'явиться новий капот з рівною передньою кромкою (в той час як на нинішньому паркетнике капот має невеликий виріз під решітку радіатора), а також новий бампер, при цьому крила можуть залишитися незмінними.

opel-grandland-x-rest-front2.jpg

Поки немає фотографій боковин і задньої частини рестайлінгової моделі, однак можемо припустити, що оновлення торкнеться і задню оптику: ми зобразили варіант з більш вузькими ліхтарями в стилі того ж Mokka другої генерації. Також представлений на рендер автомобіль має змінений задній бампер з вертикальними світловідбивачами.

opel-grandland-x-rest-rear2.jpg

Grandland X побудований на платформі EMP2, яку також використовують кросовери Citroen C5 Aircross, Peugeot 3008 і 5008 другого покоління (нагадаємо, з 2017 року компанія Opel належить концерну PSA). Швидше за все, рестайлінг не зачепить моторну гамму, що включає в себе широкий вибір турбированних бензинових і дизельних двигунів. Колишніми залишаться і коробки передач - 6-ступінчаста механіка і 6 або 8-ступінчастий автомат.

Прем'єра рестайлінгового кросовера може відбутися протягом цього року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics