Close button

Лех Валенса переніс операцію на серці

Лех Валенса переніс операцію на серці

Перший президент Польщі Лех Валенса переніс операцію на серці в одній з лікарень Гданська в понеділок вранці. «Прогноз хороший», - сказав директор офісу колишнього президента Польщі, повідомляє Курс Украины.

«Лех Валенса після операції, він у свідомості, прогноз хороший. Більше нічого сказати не можу ».

Валенсі була зроблена операція на серці, пов'язана з роботою кардіостимулятора, імплантованого багато років назад.

Перед тим, як відправитися в лікарню в неділю, Валенса опублікував 10-хвилинне відео в Facebook, в якому поділився своїми думками.

«Сьогодні я кажу, бо не знаю, яка воля неба, і мені завжди доводиться погоджуватися з нею. Що буде далі? Час покаже. Я нічого не боюся. Я боюся Бога. І, як я вже сказав, трохи своєї дружини. Не знаючи, коли ми зустрінемося наступного разу і чи зустрінемося знову, хочу вам сказати, що я зробив все, щоб добре служити народу. Мені вдалося домогтися багато чого разом з вами. У мене не все виходило, але це не було через мої лінощі або небажання. Я робив тільки те, у що вірив і був в цьому переконаний ", - сказав екс-президент Польщі.

В кінці ролика Валенса зауважив:

«Побачимося, якщо доля дозволить мені пожити в цьому світі ще якийсь час. А якщо немає, моліться за мене. Я не боюся того життя, я ходжу з відкритим забралом. Я старався з усіх сил ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics