Close button

Укрзалізниця представила оновлений розклад поїздів

Укрзалізниця представила оновлений розклад поїздів

Укрзалізниця оптимізує маршрути із загальною метою зекономити пасажирам години в дорозі, повідомляє Курс Украины.

Про це повідомив в.о. члена правління, директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський, передає пресслужба Укрзалізниці.

«Укрзалізницею проведена значна робота з оптимізації існуючих графіків регулярних рейсів у бік зменшення тривалості рейсів. Наприклад, майже на годину прискорили поїзд № 10/9 Київ — Маріуполь шляхом зміни маршруту, на півгодини прискорили поїзд № 357/358 Київ — Рахів, удосконалили час прибуття, відправлення деяких поїздів. За такими, як здавалося, невеликими змінами велика робота залізничників, яка поліпшить комфорт пасажирів під час подорожей», — зазначив Олександр Перцовський.
Також поїзди № 5/6 Ужгород — Херсон, № 58/57 Ковель — Одеса будуть курсувати щоденно. З’являться додаткові зупинки поїздів № 779/780 Суми — Київ — Суми на станціях Бахмач і Ніжин Пасажирський, додано зупинку на станції Кароліно-Бугаз поїзду № 145/146 Київ — Ізмаїл.

«Багато новацій та вдосконалень з’явилося в результаті спільної роботи з нашими пасажирами. Зокрема, була запроваджена спеціальна електронна скринька, куди ми збирали пропозиції щодо вдосконалення графіка руху поїздів. Ми отримали понад 450 пропозицій і те, що було можливим, запровадили. Укрзалізниця чує своїх пасажирів та чекає на подальший зворотний зв’язок», — зауважив керівник пасажирських перевезень Укрзалізниці.

Новини

Популярні теми форуму

analytics