Close button

Поляки на Великдень масово "втечуть" в екзотичні країни

Поляки на Великдень масово "втечуть" в екзотичні країни

Жителі Польщі не збираються святкувати Великдень вдома. Квитки на літаки в Домінікану, Занзібар та Єгипет розпродані, повідомляє Курс Украины.

Про це повідомляє видання Money.pl.

Цього року Великдень припадає на пік захворюваності COVID-19. Міністр охорони здоров'я Адам Недзельський оголосив, що "санітарні обмеження будуть введені по всій країні з 20 березня по 9 квітня".

Причина обмежень - збільшення захворювань коронавірусом, зокрема британським штамом, появу якого пов'язують зі святом Різдва. Тоді в країну приїхало багато людей з Великобританії.

Керівництво найбільших аеропортів у Варшаві і Катовіце зазначає, що "уподобання поляків за останні місяці радикально змінилися" - наприклад, популярними стали такі напрямки, як Домініканська Республіка, Занзібар, Мексика і Єгипет.

Відзначимо, що зараз для пасажирів, які повертаються в країну з нешенгенської зони, в аеропорту Катовіце проводять експрес-тест на антиген. Якщо результат тесту позитивний - "повідомляється місцевий відділ охорони праці, який приймає подальші рішення щодо інфікованої людини".

Семаковська Тетяна

Новини

Популярні теми форуму

analytics