Close button

82-річна пенсіонерка отримала попередження від поліції за чаювання

82-річна пенсіонерка отримала попередження від поліції за чаювання

82-річна бабуся отримала попередження від поліції за чаювання з сусідами, під час якого вона не дотримувалася соціальної дистанції, пише Семаковская Татьяна, Курс Украины.

Про це повідомляє Daily Mail.

Як повідомляється, офіцери поліції Глостера прибули до жінки о 21:45, щоб дізнатися подробиці порушення. Дочка пенсіонерки обурена діями правоохоронців і вже подала скаргу до поліцейської дільниці.

«Моя мати почула стук у двері, було вже дуже пізно, крім того вона глуха, вона запитала, хто це, і їй здалося, що це була я, і вона відкрила двері",- коментує дочка жінки.

Але на порозі пенсіонерка побачила поліцейських - два офіцери, чоловік і жінка в масках, які навіть не пред'явили їй посвідчень. Виявилося, що причиною такого пізнього і важливого візиту стало порушення карантину, заявляє її дочка.

9 березня о 13:30 пенсіонерка випила чашку чаю з трьома іншими мешканцями, і її попередили: якщо це повториться знову - буде виписаний штраф.

Представники поліції прокоментували випадок:

"Ми отримали повідомлення про потенційне порушення карантину, тому попрямували туди, щоб провести роз'яснювальну бесіду".

Новини

Популярні теми форуму

analytics