Close button

Смерть після щеплення, націоналізація "Мотор Січ", на межі "червоної" зони - головне за 24 березня

Смерть після щеплення, націоналізація "Мотор Січ", на межі "червоної" зони - головне за 24 березня

В Одеській області після щеплення померла військова, Зеленський схвалив націоналізацію "Мотор Січі", Ще 3 області України на межі потрапляння в "червону" зону, голова Укроборонпрому лікується від коронавірусу в Японії, повідомляє Курс Украины.

Про ці та інші новини 24 березня - читайте далі.

В Одеській області померла військова за контрактом. Два дні тому вона була вакцинована від COVID-19. У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що померла жінка мала хронічні серцево-судинні захворювання та інші супутні хвороби.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ по секретному рішенням РНБО, яке Данилов називав поверненням заводу в держвласність.

Миколаївська, Тернопільська та Черкаська області на межі потрапляння в "червону" зону карантину. У цих регіонах перевищено відразу два показника по COVID-19.

Глава Укроборонпрому Юрій Гусєв вже сьомий день перебуває в японському госпіталі з діагнозом коронавірусна інфекція. Тиждень тому він у складі української делегації прибув до Токіо, але в аеропорту у нього виявили інфекцію і відправили до лікарні.

Для вакцинації 5 млн чоловік від COVID-19 з певних груп ризику Міністерство охорони здоров'я планує закупити трохи менше 8 млн доз вакцини до кінця 2021 року на суму 4 млрд грн. Середні витрати, закладені в бюджеті на закупівлю вакцини для однієї людини, становлять 504 грн.

Поліцейські будуть штрафувати громадян за відсутність маски в громадських місцях тільки після ігнорування попередження. Також варто уточнити, що в суд направляється штраф на 17 тис. гривень, а на місці виноситься постанова на 170 гривень.

Митрополит Запорізький Української православної церкви Московського патріархату Лука наклав анафему на почесного патріарха Православної церкви України (ПЦУ) Філарета і предстоятеля ПЦУ митрополита Єпіфанія.

У Києві з суботи подорожчає проїзд у маршрутках. Причиною такого рішення називають локдаун. З тість проїзду зросте з 8 до 10 гривень.

У бельгійському Льєжі знайшли нову мутацію коронавірусу, їй дали назву B.1.214. на її частку припадає близько 4% загального числа випадків заражень коронавірусом.

Американська фармацевтична компанія Pfizer почала тестувати на людях новий препарат від коронавируса. Ліки розроблено у вигляді таблеток.

Новини

Популярні теми форуму

analytics