Close button

Звідки у "Слуги народу" гроші на мандат за 7 мільйонів

Звідки у "Слуги народу" гроші на мандат за 7 мільйонів

Екс-міністр транспорту і зв'язку Микола Рудьковський розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, які джерела могли б дозволити депутатові від «Слуги народу» Олегу Семінському витратити 7 мільйонів на отримання мандата, повідомляє Курс Украины.

Про це повідомляють Вести.

Рудьковський заявив, що гроші у Семінського з'явилися не зовсім законним шляхом - зокрема, "це фінансові махінації, які він здійснював в період роботи в компанії "Нафтогазвидобування", яка частково належала Рудьковському. Крім того, у Семінського була висока заробітна плата.

«Він отримував заробітну плату, як отримують десятки тисяч менеджерів. І коли доходи компанії росли - його зарплата росла. Спочатку - 1 тисяча доларів, потім - 5 тисяч доларів, потім - 50 тисяч доларів, потім - 300 тисяч доларів, потім - 500 тисяч доларів в місяць отримував Семінський»,- розповів Рудьковський.

Також Рудьковський заявляє, що "Семінський і Шуфрич (екс-співвласник «Нафтогазвидобування») домовилися про самовільний перерозподіл часток і доходів компанії".

Нагадаємо, за даними ЗМІ, "Семінський звинувачує Миколу Рудьковського в своєму викраденні і претендує на частку в бізнесі його сім'ї вартістю 150 млн дол".

Новини

Популярні теми форуму

analytics