Close button

По-весняному: в Україні встановиться тепла, але дощова погода

По-весняному: в Україні встановиться тепла, але дощова погода

Початок тижня майже на всій території України буде теплим. Однак в більшій частині країни синоптики прогнозують опади та хмарну погоду, пише Артем Облап, Курс Украины.

У понеділок, 29 березня, на заході повітря прогріється до 9-11° протягом дня, а вночі охолоне приблизно до -3...-1. У центральних, південних, північних і східних регіонах у світлий час термометри покажуть +9...+11°C, а в темний - 1-3 також з позначкою "плюс". В цілому найтеплішою буде Центральна Україна - там можна чекати потепління й до +12.

У західних областях синоптики обіцяють суху, хоча й хмарну з проясненнями погоду. Своєрідним "анклавом" сухості стане також Харківська область. У решті регіонів варто чекати опадів: найсильніший дощ проллється на Одещині та Миколаївщині, в інших - незначний дощ, вночі можливий мокрий сніг.

Дороги будуть безпечними - по всій країні "зелений" рівень.

В горах Івано-Франківської та Закарпатської областей прогнозується значна небезпека лавиноутворення. На Львівщині ризики оцінюються як помірні.

У Києві в цей день похмуро, але з проясненнями, можливі опади у вигляді невеликого дощу. Вдень температура повітря може піднятися до +9...+11°C, а до ночі опуститься до +2...+4.

n2YELRzIeaYoO2.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics