Close button

В Україні обіцяють до +17 градусів: де буде найтепліша погода

В Україні обіцяють до +17 градусів: де буде найтепліша погода

З України повинні повністю піти опади, а на їх місце прийде тепла весняна погода. Частина країни розпрощається навіть з холодними ночами.

У середу, 31 березня, в західних регіонах очікується казкове для цього часу тепло. В середньому повітря прогріється до +14...+17°C протягом дня й охолоне всього лише до +4...+7 вночі. Аналогічна ситуація складеться у Вінницькій, Житомирській, Київській і Чернігівській областях, хоча тут в темний час може бути трохи холодніше. У центрі, на півдні та сході країни температура підвищиться приблизно до 10-12 градусів вище нуля у світлий час. Вночі ж ще не виключаються заморозки до -2...+1°C.

Опадів в Україні бути не повинно. В усіх регіонах або хмарно з проясненнями, або похмуро, але сухо. Вітер північно-західний, 3-8 м/с.

Стан доріг навіть найменших побоювань не викликає - по всій країні "зелений" рівень.

У гірських районах Івано-Франківщини та Закарпаття прогнозується значна лавинна небезпека, в аналогічних районах Львівщини ризики оцінюють як помірні.

У Києві в цей день похмуро, прояснення рідкісні, але до дощу справа, швидше за все, не дійде. Вдень температура підвищиться до +13...+15 градусів, а вночі опуститься до +4...+6. Швидкість вітру - 3-4 м/с.

LmGRgq3cl8pGOr.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics