Close button

Частину України затяне хмарами: де очікується дощова погода

Частину України затяне хмарами: де очікується дощова погода

В Україні місцями повернуться дощі, проте це не вплине на стрімке потепління. В цілому синоптики обіцяють приємну весняну погоду.

У четвер, 1 квітня, на заході країни стане ще тепліше, ніж раніше. Вдень температура може піднятися аж до +17...+19 градусів, а вночі складе 5-7 вище нуля. У північних областях ситуація буде в цілому схожою, хоча вдень там термометри покажуть на 1-2 градуси менше. У центральних і східних регіонах у світлий час повітря прогріється до 14-16 градусів тепла, а в темний охолоне до +2...+4, хоча може промерзнути й до нуля. На півдні та південному сході очікується 12-16 градусів з позначкою "плюс" протягом дня, а вночі - близько +1...+3.

У Західну Україну повернуться дощі: вони будуть несильними й проллються протягом дня. В інших частинах країни погода буде варіюватися від ясної до похмурої з проясненнями, але сухої. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Безпека доріг не викликає побоювань експертів - всюди "зелений" рівень.

Через відлигу на високогір'ях Закарпаття та Івано-Франківщини фіксують значну небезпеку сходження лавин. Подібна загроза в горах Львівської області оцінюється як помірна.

У Києві в цей день похмуро з проясненнями, вірогідність опадів низька. Вдень температура може піднятися до +17...+19°C, а вночі опуститься до 5-8 також з "плюсом". Швидкість вітру - 3-4 м/с.

Rmz6BKgHMzn1xm.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics