Close button

Чи можуть бюджетні установи закуповувати електроенергію без тендерів

Чи можуть бюджетні установи закуповувати електроенергію без тендерів

Кабмін в ході засідання, яке відбулося 31 березня, дозволив установам-бюджетникам починаючи з 1 квітня отримувати електроенергію без наявності тендерів. У Міністерстві енергетики заявили, що бюджетні організації, які не встигли визначитися з постачальником електроенергії, у яких при цьому закінчується термін отримання від постачальників «останньої надії», продовжать безперебійно отримувати електроенергію, повідомляє Курс України.

"Бюджетні організації, зокрема, лікарні, які не встигли вибрати електропостачальника і у яких завершується термін поставки електричної енергії від постачальника "останньої надії", продовжувати отримувати електроенергію без перебоїв", - підкреслюється в повідомленні.
На сьогоднішній день близько 4000 бюджетних організацій отримують електроенергію від постачальника "останньої надії"
"Прийнята сьогодні постанова дає право таким організаціям, без проведення тендерних процедур із закупівлі електроенергії, укладати договори на постачання електроенергії за ціною, що не перевищує ціну універсальної послуги для малих побутових споживачів (з урахуванням послуг з передачі та розподілу) на відповідній території ", - пояснили в Міненерго.

Новини

Популярні теми форуму

analytics