Close button

В Україну повернуться дощі: де залишиться суха погода

В Україну повернуться дощі: де залишиться суха погода

В Україну повертається циклон. У зв'язку з цим в частині областей прогнозуються помітне похолодання і повна опадів погода. Дізнайтеся, де залишиться "шматочок" сухої і сонячної весни.

У п'ятницю, 2 квітня, в західних і північних регіонах похолоднішає найбільш помітно. Вдень температура там не підніметься вище +11°C, а в середньому складе +8...+10. Вночі ж варто розраховувати на 5-7 вище нуля. У центральній частині країни протягом дня термометри покажуть близько 11-13 градусів з позначкою "плюс". Вночі показники опустяться до +4...+6. На півдні буде трохи тепліше у світлу пору - до 13-15°, зате в темну можна чекати похолодання аж до 2-4 градусів, на щастя, з "плюсом". Найтеплішою виявиться Східна Україна: протягом дня повітря там повинно прогрітися до стабільних +13...+15, хоча вночі й охолоне в середньому до +2...+4.

Циклон накриє практично всю територію країни, так що сухими залишаться тільки Запорізька, Донецька та Луганська області. У всіх інших регіонах - дощ, хоча й несильний. Зливу обіцяють хіба що вночі на Закарпатті. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Будь-яка небезпека на дорогах виключається - по всій країні "зелений" рівень.

У гірських районах Івано-Франківської та Закарпатської областей продовжиться значний ризик утворення і сходження лавин. В аналогічних районах Львівщини небезпека помірна.

У Києві прогнозують дощову погоду протягом усього дня, зате до вечора опади можуть припинитися. У світлий час температура підніметься до +9...+11°C, а в темний опуститься до +6...+8. Швидкість вітру - 4-6 м/с.

BA0wQn4UpaD852.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics