Close button

Tesla: камери авто не працюють за межами США

Tesla: камери авто не працюють за межами США
Фото: Pixabay

Компанія Tesla знову підняла тему потенційного використання її електромобілів для шпигунства, заявивши, що камери на її електромобілях Не активуються ні в одному регіоні за межами Північної Америки, повідомляє Ixbit.

Нещодавно китайський уряд обмежило використання електромобілів Tesla військовими, співробітниками підприємств стратегічної важливості і державних відомств, при цьому Ілон Маск (Elon Musk) спростував інформацію про те, що електромобілі виробника можуть використовуватися для шпигунства.

Заява дуже дивне, але саме так його цитує агентство Reuters.

Китайський ринок є найбільшим у світі автомобільним ринком, де останнім часом американський виробник домігся великих успіхів.

В останньому повідомленні, опублікованому в соціальних мережах, компанія Tesla заявила, що ця функція працює тільки в Північній Америці, але «навіть в Сполучених Штатах власники автомобілів можуть самі вирішувати, чи використовувати систему камер для спостереження. Tesla оснащена системою мережевої безпеки з провідними в світі рівнями безпеки для забезпечення захисту конфіденційності користувачів ».

Раніше на віртуальному форумі, який пройшов в Пекіні в березні, засновник і генеральний директор компанії Ілон Маск (Elon Musk) підкреслив зусилля компанії щодо захисту конфіденційності користувачів. Він заявив, що «у Tesla є дуже сильний стимул зберігати конфіденційність будь-якої інформації».

"Якби Tesla використовувала машини для шпигунства в Китаї або де б то не було в будь-якій країні, нас би просто закрили" - Ілон Маск.

Новини

Популярні теми форуму

analytics