Close button

Дощі, вітер і мокрий сніг: прогноз погоди на четвер

Дощі, вітер і мокрий сніг: прогноз погоди на четвер

Небо над Україною повністю затягне хмарами. Синоптики прогнозують досить сильний дощ на всій території країни, на заході країни - місцями з мокрим снігом, оскільки там відчутно похолодає.

У четвер, 15 квітня, в західних регіонах днем температура в середньому підніметься до 5-7 градусів тепла. Найхолодніше на Закарпатті - +4...+6, тепліше - на Волині (до +9). Вночі в цій частині України близько 3-5 з "плюсом" (+1...+3 в Чернівецькій області). У центрі та на південному сході країни протягом дня повітря прогріється до 13-15 за Цельсієм, а вночі охолоне до +6...+8. В середньому на 1 градус тепліше у світлий час в північних областях, хоча на Київщині очікується не більше +12...+14°C. На сході вдень до +15...+17, а вночі в районі 5-7 вище нуля. У південних регіонах буде приблизно +12...+14°C у світлий час (10-12 с "плюсом" на Одещині) і +6...+8 в темний.

По всій Україні обіцяють дощ, причому досить сильний. У Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях - з мокрим снігом. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Стан доріг не повинен вийти за межі норми - "зелений" рівень безпеки на всій території країни.

Фахівці інформують про третій (значний) рівень небезпеки лавиноутворення в горах Закарпаття та Івано-Франківщини. У середньогір'ях Львівщини ризики оцінюються як помірні.

У Києві мінлива хмарність, вдень та ввечері очікується дощ. Вдень температура підніметься до +12...+14 градусів, а вночі опуститься до +6...+8. Швидкість вітру - 1-2 м/с.

a2X0laec4OOxn2.jpg Карта опадів, очікуваних о 14:00 у четвер, 15 квітня. Фото: скріншот.

Новини

Популярні теми форуму

analytics