Close button

В США військовий був звільнений після критики марксизму

В США військовий був звільнений після критики марксизму
Фото: Pixabay

Військовий високопосадовець був звільнений за коментарі, які він зробив під час виступу в подкасті, в якому попереджав, що марксизм проникає в збройні сили Сполучених Штатів, повідомляє Blaze.

Підполковник Метью Ломайєр був командиром 11-ї ескадрильї космічної попередження на базі ВПС Баклі в Колорадо. Ломайєр служив у ВПС США більше 14 років, в тому числі був пілотом винищувача F-15C і пілотом-інструктором реактивного літака T-38 Talon.

У п'ятницю Ломайєр нібито був звільнений з посади, тому що він забив на сполох з приводу марксизму і критичної теорії раси в збройних силах під час виступу в підкасті, в якому він просував свою книгу. Генерал-лейтенант Стівен Уайтінг, глава Командування космічних операцій, за повідомленнями, звільнив Ломайєр через втрату впевненості у своїй здатності керувати.

«Це рішення було засноване на публічних коментарях, зроблених підполковником Ломайєр в недавньому подкасті», - сказав представник Космічних сил.

Минулого тижня Ломайєр з'явився в подкасті «Інформаційна операція», щоб просувати свою книгу про небезпеки марксизму в армії.

«Індустрія різноманітності, інклюзивності та справедливості, а також навчання, яке ми отримуємо в збройних силах ... сягають корінням в критичну теорію раси, яка йде корінням в марксизм», - сказав Ломайєр.

Раніше Ломайєр сопубліковал книгу під назвою «Непереборна революція: марксистська мета завоювання і руйнування американських збройних сил», яка, за його словами, не носить політичного характеру. У книзі Ломайєр обговорюється «вплив неомарксистского порядку денного на базовому рівні в наших збройних силах».

Новини

Популярні теми форуму

analytics