Close button

Віктор Ющенко очолив наглядову раду платіжної системи "Лео"

Віктор Ющенко очолив наглядову раду платіжної системи "Лео"

Третій Президент України, ексглава Нацбанку Віктор Ющенко повернувся до великого бізнесу. Він відвідає бізнес-зустріч "Forbes. Ресурси для зростання", яка відбудеться в Одесі 22 серпня, як голова наглядової ради міжнародної платіжної системи "Лео" (LEO), повідомляє БiзнесЦензор.

За даними пресслужби МВСП "Лео" крім Ющенка, на конференції Forbes будуть провідні експерти фінансового та Фінтех-ринку, які поділяться актуальними ідеями щодо розвитку Фінтех в Україні. Зокрема, очікується і виступ Голови Національного банку (НБУ) Кирила Шевченка.

"Розвиток Фінтех-індустрії сьогодні багато в чому визначає прогрес цивілізації. Фінтех-компанії переводять на якісно новий рівень банківські послуги, кредитування, страхування та бухгалтерський облік. Прогнозується, що до 2022 року обсяг глобального Фінтех-ринку може вирости до $ 310 млрд. Близько 43% українських Фінтех-проектів працюють на міжнародному рівні. За технологічним рівнем і спектру послуг України успішно конкурує з провідними світовими гравцями ", - зазначила голова процесингової компанії LeoGaming і директор ФК "Леогеймінг Пей" Олена Дегрик Шевцова.

Бізнес-зустріч "Forbes. Ресурси для зростання" відбудеться 22 серпня в Одесі, у дворі Художнього музею (вул. Софіївська, 5А). Початок івенту заплановано на 12.00. Після завершення ділової частини гостям обіцяють неформальне спілкування зі спікерами. Партнерами виступає компанія LeoGaming і "Айбокс Банк", а модератором - головний редактор "Forbes Україна".

Новини

Популярні теми форуму

analytics