Перейти до вмісту

Ross19

Форумчанин
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

25 Душка

Про Ross19

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  1. Питання в тому скільки Ви наразі споживаєте електроенергії з 23:00 до 7:00 (проведіть для себе аналіз за декілька днів) Скільки осіб проживає разом з вами (витрата на дорослу людину в день 1 раз прийняти душ 15-20л + на миття посуду), та яка містькість вашого бойлера. Можна бойлер перевести на роботу лише в нічний час + пральна машина + мультиварка (відкладений старт) + обладнання яке постійно ввімкнене (типу холодильник ,морозильна камера) все щоб працювало вночі. Так досягли споживання 60/40, чуть не забув в мене електрочайник вмикається в 6:50 автоматично (поставив таймер реального часу) P.S. планую в опалювальний період використовувати електроконвектори теж вночі для зменшення споживання газу. І не забувайте з вересня 2016р ціна на електроенергію більше 100кВт 1,29 грн/кВт
  2. Доброго дня, для початку напишіть марку вашого котла, скільки квадратних метрів опалюється, та чи утеплений будинок???
  3. Ross19

    Куда и на что тратить гривну?

    Вибравши керамічну плитку попросив друзів щоб глянули і заразом завезли, за дві години ціни помінялись вирішив брати іншу (різниця на 14 квадратах склала майже 2000 грн)
  4. Ross19

    Куда и на что тратить гривну?

    Вкладаю гривні в ремонт, вибираю з кредитки привата під ноль і за місяць віддаю. Ціни летять в космос, береш товар а на касі вже інша ціна.
  5. Граю в покер щоб відпочити від роботи, хто азартна людина і не має витримки краще не починати.
  6. Програматор це дуже вигідна річ, встановивши його Ви економете до 20% газу і збільшуєте ресурс котла. Вода в системі швидше охолоджується ніж повітря в будинку, через що котел часто вмикається в роботу. Для інформації, якщо зменшити температуру в приміщенні на 1 градус економія за добу 4%, 2 відповідно 8% і т.д. Встановлювати програматор ні в якому разі не можна на кухні чи в коридорі, на стіні де можливе попадання променів сонця, чи стороннього тепла.Найкраще встановлювати в тій кімнаті де Ви проводите найбільше часу на висоті 1.2-1.5 метра
  7. Доброго дня, це "повний розвод", прилад згладжує синусоїду в мережі і компенсує реактивну енергію. Ваш лічильник фіксує лише активну енергію, реактивна оплачується на підприємствах, тому ніякої ЕКОНОМІЇ не буде.
  8. Бойлера зараз вигідно встановлювати, економія відчутна. Проте перед покупкою бойлера зверніть увагу на наступні параметри: завжди беріть бойлер з запасом 25% (збільшення кількості мешканців, приїзд друзів, народження дитини) якщо є можливість встановлення по габаритам звертайте увагу на товщину ізоляції бака, або втрати бойлера кВт*год/добу (це втрати на підігрів води до температури 65 градусів протягом доби, при умові що Ви не використовуєте воду) 1-1,3 кВт це нормальні показники для 100л. Особливо це актуально хто має двозонний лічильник (з 23:00 до 7:00 електроенергія дешевша на 30%) виставляєм роботу бойлера в цей період, а воду використовуєм на протязі дня.
  9. Доброго дня, нещодавно купував квартиру в новобудові, маю деякий досвід яким поділюсь: при 100 % оплаті і підписуванні документів ніколи не йдіть на уступки з забудовником типу котел ми вам доставим на протязі тижня. все що Ви побачили "косяки" оформляйте гарантійним листом, чи додатком до договору. Їхні слова потім не вартують нічого (мав потім проблем, через свою халатність) Є забудовники в яких в договорі прописано, що сплативши 70-75% від суми ціна залишається незмінною. Бізнес на цьому роблять посередники, в перевіреного забудовника викуповують квартири цілими поверхами на початку будівництва. При здачі будинку продають третій стороні (в договорі прописано що інвестор,може відмовитись від оформлення документів на себе і перепродати квартиру третій стороні сплативши неустойкув розмірі 1000 грн або 2% від суми) Описав ситуацію в Луцьку
×