Перейти до вмісту

Beatle

+Підписчик
  • Публікації

    38
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Beatle


  1. 33 минуты назад, Art_ja сказал:

    Да, до Нового Года действуют акционные цены на годовую подписку по нескольким пакетам:

    1. Пакет "Межбанк" на 1 год - 7000 5500 грн.

    2. Пакет "Межбанк + Форум PRO" на 1 год - 8200 6500 грн.

    3. Пакет "Форум PRO 2.0" на 1 год - 1200 грн. (с нового года будет повышение цен)

    Eсли y Ваc ужe еcть пoдпиcкa, то при пoкyпке aкционнoй стaрaя нe aннyлируeтcя, а пpостo прoдлевaeтcя нa срoк нoвой!

    Если у Вас другой тарифный план (только Форум Pro или только Межбанк), напишите в поддержку для изменения.

    подскажите,а в Форум PRO2.0 будут входить чат и ваши "прогнозы"?


  2. 47 минут назад, orest777 сказал:

    Те що позичав (є) МВФ ніяк не використовувалося для потреб країни. Це були записи (будуть) записи в компютері. Їх призначення - поповнення ЗВР для покращення картинки, сигнал для решти, що позичати безпечно, а потім повернутися в МВФ. Всі це чудово знають. Інші зовнішні позики у валюті вартували 7-8%.

    Негативу насипали знову всі, включаючи Маестро. Перерахую позитив, який забезпечив теперішній курс і буде діяти аналогічно в майбутньому:

    1 гривневі ОВДП які викуповують за дармові світові гроші та за незаконні заначки наших пркоритних. В результаті НБУ поповнив ВІЛЬНІ ЗВР на 4 млрд уо, країна без проблем повернула та обслужила зовнішню валютну заборгованість.

    2 заміщення коротких валютних позик на довгі гривневі. Це дуже позитивно на фоні дефіциту торг балансу. Крім того, відсотки за грн ОВДП зменшилися з 18 до 13%, що дуже не зле і демонструє професійність НБУ.

    3 на фоні занурення в мінусову зону ставок світових ЦБ та зменшення дохідності світових фін інструментів та реального виводу з тіні незаконних статків в середині країни ми маємо шанс спостерігати стійкий попит на грн ОВДП з відчутним ростом термінів розміщення та зменшення відсотків.

    4 поступове врегулювання конфлікту на сході з імовірністю закриття питання в наступному році. Ні ЄС ні кремлю ні теперішнім пркоритним в країні конфлікт не потрібний і його заладнають любими методами. 73% будуть за.

    5 збільшення експорту, що додатково витягує економіку з тіні

    6 значне зменшення деребану бюджету і перекриття конвертації схематозних грн у валюту

    7 стабільний курс з поступовим зміцненням нацвалюти зменшує природній (не кримінальний) попит на валюту та збільшує конвертацію під грн депозити

    8 анонсована приватизація. І вона таки буде ( а раптом аліекспрес на днях купить укрпошту і все почнеться ще швидше?)

    П.С. у вівторок знову 2,5 млрд довгих грн ОВДП і 300 млн валютнх. А уявіть що буде, якщо 26-го чотирирічок випустять 15 млрд як є попит...

    П.П.С. Повторюю, трвалість і ціль факторів питання окреме, але результат і вигоди не бачити - це смішно. Можна не ризикувати і сидіт на попі рівно, це також має право на життя, але для чого ці "танці з бубном"?

    Как думаете, будет ли возможность выйти в гривну по более выгодному курсу в течении 3 месяцев.в других постах вы писали про26-27грн за доллар.когда примерно их ожидаете?спасибо за ваши мысли

    • Не розумію 1

  3. 14.09.2019 в 21:58, orest777 сказал:

     

    Большое спасибо,читаю Вас всегда с удовольствием,потому что аргументирует.спрошу тут, может надо в другой ветке,а какие прогнозы ваши насчёт цены недвижимости,есть вероятность ее уменьшения в долларах с ростом курса дол.или она и дальше будет дорожать? заранее спасибо за ответ

    • Лайк 1
    • Подобається 4

  4. 1 час назад, orest777 сказал:

    А Ви колись чули що під Львовом знаходиться найбільший в Європі виробник яблучного концентрату, соку (та й не тільки яблучного), вони ще й в Молдові "заводик" мають і ще вагон планів. І експортують, аж гай шумить. По західних областях старі сади вирубують і насаджують молоді родючі дерева...

    Mozart по пралці я Вам відповідав детально. Знаю що пишу бо колись бачив ще в Дніпропетровську завод по збірці "чорної" і "білої" побутової техніки. Більшість продукції з відбірного сміття в "модних" корпусах. І таке - більшість "техніки" в наших мережах. З того часу фокстроти з ельдорадами обходжу далеко... Зараз і з таким і з контрабасом проблеми. І підтвердження тому Ваші митарства. Телефони не дешевіють бо попит є а з пропозицією... Щодо пального, там складна історія з траблами і на митнцях і у звязку з УЗ. І це вже не секрет. А я ще після першого туру писав, що Коломойський захоче переробляти нафту а не давати Медведчуку і компанії торгувати нафтопродуктами... Все внормується, мабуть, і нафту нам буде дешевше імпортувати ніж перероблений продукт.

    Ліки краще купити справжні нехай дорожче, аніж купувати не так дорого пресовану крейду. Памятаю кілька років тому період, коли дитячий сироп Панадол температуру не збивав (приходилось мефетамінкою перебиватися, коли привезений з Польші, Чехії чи Німеччини закінчувався).

    Доларів пропозиція більша за попит - вони дешевшають. А от з пралками і пальним  (і ще з певним переліком) - навпаки

    П.С. Бачу, багатьом не подобається те, що я пишу. Але це життя і я не клумба. Пишу що знаю чи як думаю і, здається, ще жодного разу нікого не намахав, і не вимагаю сто плюсиків, бо писати не буду. Ліплять клоуни мінуси, сміюсь з того...

    Как думаете, сколько ещё курс будет спускаться?


  5. 34 минуты назад, Alexandermen сказал:

    Придбайте краще валютні ОВДП, на 2-3 місяці. Якщо курс впаде до очикуваних Вами 23, відсотки компенсують курс виходу з вічнозеленого. А якщо буде навпаки-отримаєте зайвий профіт

    если можно,напишите подробней как их купить и где,мин сумма


  6. так а как обойти риелторов,если все объявления от них,как выйти на продавца?присмотрела дом так продают все квартиры(одинаковой планировки )по одной цене и написано цена фиксирована,как такое может быть и с кем торговаться?

    • Подобається 1

  7. 45 минут назад, Twin сказал:

    Я даю інфу по вікнах (тобто макс.) в популярних місцях, звісно що можна купити дешевше, навіть в тих вікнах, все залежить від суми.

    Сьогодні на вікнах 26.15 а значить віддадуть ще дешевше;)

    Тепер по міжбанку, а саме перші дні липня які чекав, як бачимо намалювали тазік, можна робити висновки.

    Я вже свій зробивB)

    А можно озвучить ваш вывод?


  8. до мая 3-х мес.депо уже не подходит,как по-вашему,лучше тогда ложить на 1мес и потом пролонгировать,хотя там%меньше ,или держать при себе и откупиться,надеюсь,к вашим 25,5опустимся,ну или хотя бы 26.может увидим эти цифры раньше ,чем через месяц?


  9. Хотелось бы услышать мнение ув. Моцарта и не только его.Имеет ли смысл на теперешнем подскоке,( а по вашему мнению курс опустится), сдать дол и положить на депо грн на 3 мес.Ведь такая  просадка  связана с ОВЗГ,они размещались в январе.


  10. Продается  видовой участок с домом на Батыевой Горе в Киеве по ул.Кондукторская,  находится практически в центре города-5 мин до Протасового Яра и 10мин до ж.д. вокзала.С участка открывается вид на половину города.Участок 7,8сот. с уклоном,жилой дом 85кв.м.свет,телефон,газ,вода в доме.канализация по улице.на участке сарай с погребом.В 3 мин детский сад и школа.Рядом строятся особняки по несколько млн.дол.-выгодная инвестиция.Цена 165000дол.с возможностью торга

    Вид с крыльца.JPG

    вход в двор.JPG

    дом с улицы 1.JPG

    сосед и.JPG

    сосед слева.JPG

    соседи.JPG

    • Подобається 1

  11. 10 часов назад, Альфа сказал:

    Я тоже не валютчик, но утром в понедельник, прочитав котировки открытия МБ, продал по 27.85. Сегодня в обед, увидев признаки разворота, откупил часть по 27.20, остальное потом добрал по 27.25. 

    извините конечно,а сумму для откупа вы все время с собой возите.не у каждого на работе есть личный сейф

    • Подобається 1

  12. а кто-нибудь инвестировал в С.О.В.А.тетя очень хочет туда отнести деньги,хотя я уже убедила ее,что это сетевой маркетинг и в конце все равно кинут,но у нее доводы-новый продукт Vomer и есть время заработать.в Инете отзывов очень мало,поэтому буду признательна за ответ

×