Перейти до вмісту

Karandaw

Форумчанин
  • Публікації

    20
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Karandaw


  1. call center відмазався технічним збоєм, який на даний час вірішується банком. Чикайте і воно прийде, рішалава ше ті)). коли все запрацює невідомо можливо друга половина дня. А інтересно чи ліміти будуть перевищені чи ні (я попробував на ДП ліміти не перевищує).


  2. myDelta - Ошибка... Не заходит=( Кто-то обращался на горячую линию? Я провисел 40 минут, после соединения девочка сказал: "...Вас не слышно, перезвоните пожалуйста." Больше не звонил!

    myDelta запрацював, дельта платежі успішно проходять. 


  3. Я как раз с Ощадки и переводил, а вот через Платежи ни копейки не дает. Списывает и сразу возвращает

    а в мене все навпаки дельта платежі проходять з ОК1, а pay2you або заблоковано або перевищено ліміт. Хотя після pay2you скористався тієюж карткою в ДП все пройшло. Вивід у дельта просто лотерея)))    


  4. Дельтаплатежи работают, ждать не нужно, чтоб деньги засветились. Видимо имел место сбой. А вот Pay2you сегодня проводить отказывается в районе 11-30. Пишет ошибку о плохом шлюзе (кто сталкивался с настройками интрнета поймут, тут не в банке дело). Попробую с другого места отправить, где другой провайдер интернета через час. Отпишусь.

    на сайті pay2you drop бази як перезапустять запрацює


  5. Чи правильно я зрозумів, що через дельта-платежі не можна виконати платежі на загальну суму понад 500 грн за добу незалежно від кількості наявних рахунків клієнта?

    Так, але можете ще спробувати pay2you і новий платіж у mydelta з різних рахунків клієнта і получаєте ліміт 1250 (500 дельта-платежі, 500 pay2you, 250 платежі в mydelta) з всіх рахунків клієнта 


  6. Ну по курсу банка это понятно.

    меня меж банк больше интересует.

    откуда взлость 13.60/€? даже по дельте курсу дороже.

    відповісти звідки 13.60 може тільки той хто Вам сказав такий курс, у людини бурна фантазія)))


  7. Подскажите какой курс смотреть на меж банке 1 или 2

    мне почему то вообще предложили сотрудники банка продать на межбанке евро по 13.60 а здесь вообще такого нет. Где можно 100% курс смотреть

    Коли я продавав євро на межбанку мені запропонували два варіанта 1) за курсом банку в день написання заяви. 2) за власним курсом

    Продавалась валюта приблизно тиждень. Правда заяву переписували декілька разів.

    Якщо за варіантом 1) дивітся тут http://deltabank.com.ua/


  8. Можливо хтось знає чи є можливість у банка блокувати опереції на картку іншого, я маю на увазі якійсь ліміт по перекиданню коштів.?????

    Я кубай з 5 різних ОК1 і 5 Соц. все що є спільним це тільки картка одержувач.

    Я кидав спочатку на приват приблизно скинув 40000 після цього відмовлялося скидати я почав на Аваль також скинув десь 40000 і також зараз відмовляється.


  9. Відпишіться будь ласка чи хтось пробував сьогодні перекидати на картку іншого банку через дельта платежі або pay2you, чи проходить???

    В мене до вчорашнього дня кидало з лімітом 500 грн. як і з МС ОК1 і соц., а від 08.01. кошти знімаються і миттєво повертаються((

    Кидав на VISA райфайзен аваль і на VISA приват. Вчора також получив GOLD VISA очікував 30 днів, але вони також не працюють(((

    На гарячій лінії говорять що все ОК все працює пробуйте ще)) прям лотерея))

    Саме цікаве те що пробую з 5 різних кабінетів клієнтів і всіх обин результа, але 2 дні назад все працювало???? 

×