Перейти до вмісту

Жак-Ів Кусто

Форумчанин
  • Публікації

    72
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

471 Душка

Про Жак-Ів Кусто

  • Звання
    Advanced Member
  • День народження 07.06.81

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Львів
  • Я зараз в:
    USD
    EUR

Відвідувачі профілю

3 775 переглядів профілю
  1. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Оправдувати свої втрати можна різними способами, якщо для вас 45 і 37 рівнозначно, то цей форум читати немає ніякого змісту. Ви можете сидіти біля поламаного годинника і чекати на 45 до кінця життя.
  2. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Важко усвідомити що вже 37, це не молодий вже і ще не старий...Тут БІЛЬШІСТЬ чомусь так хочуть передчасно старіти ?! Хочуть і 40 і 42, всім здається що чим доросліший тим розумніший і багатший... Чи так це в дійсності ? Однозначно ні.
  3. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так як і всіх неодноразово попереджав майже пів року , можливо є тут тих 5 % - 10 % людей які прислухались і не втратили. Дякувати не потрібно. По переду будуть ще цікаві новини тим хто вміє слухати. Слава Україні !!!!!
  4. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса евро

    З понеділка 31 жовтня до кінця тижня Євро по 38.5 можна буде купити, а можливо і нижче, якщо не буде російських терактів.
  5. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    А тим часом на 39 поверсі включили перфоратор, будуть довбати перекриття суспільної жадності і страху до втрати наживи. Але ці втрати це пилюка яка швидко осяде, тому не тратьте час і нерви. Замість біготні по обмінникам щоб вигадати 10-20 коп, ДОНАТЬТЕ на ЗСУ це єдине важливе що можна зробити сьогодні якщо ти Українець. І через роки оглядаючись назад в ці химерні часи, Ви скажете собі з гордістю "Це було моє єдине правильне рішення" Слава Героям ЗСУ !!!
  6. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так спустилися трохи пізніше ніж попереджав...Так і саме перша масована атака 10 числа не дала можливості спуститись в той ж тиждень до озвучених мною 40 на кінець тижня. Сам факт що спустилися Ви пробуєте для себе оправдати і описати певними подіями, які так чи інакше стались, але вони не впливають глобально на тренд. Для багатьох форумних "смішинок" повторюсь що писав про 40 фігуру, так само як зараз повторно напишу про 39, яку ми побачимо на протязі 2-х тижнів. Просто треба змиритись і прийняту цю можливо неприємну для багатьох реальність. До речі валютники таки крутили сьогодні двойне сальто і кричали в повітрі захрипшими стурбованими голосами що немає гривні, принаймні у нас у Львові.😀
  7. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Всім доброго вечора ! Не було як заходити на форум, їздили за черговим авто для хлопців. Так як і попереджав 7-го числа, що через тиждень спустимось на 40 фігуру, в сумі на на фоні ракетних ударів спекулянтам ще вдалось протриматись лишній тиждень вище, і навіть продати наляканим. Тим часом ринок живе своїм незалежним життям від всіх "з пустого в порожнє" розповідях з дня у день на форумі, ну і "хотєлках-скакалках" деяких форумчан. Ринок по ним їде холоднокровно і впевнено, і всі хто кричав про "фантазерів" тепер рахує збитки. Всім хорошим людям хорошого вечора. Слава Героям ЗСУ ! P.S. 39 is COMING, в цьому плані нічого не змінилось.
  8. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Валютники з понеділка будуть крутити двойне сальто, міцно прижимаючи борсєтки і в повітрі кричати" немає гривні". До 15 числа підемо - 50-80 коп донизу і закінчимо тиждень на 40 фігурі. Всім хорошим людям хороших вихідних. Слава Героям ЗСУ !!!
  9. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так звісно від свого прогнозу не відмовляюся, долар з того часу ще більше перекуплений, що в любому випадку дасть результат, почалась золота осінь, листя багряне падає, 37+буде. Зараз ідемо на 39. Всім профіту.
  10. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Всім доброго дня ! Давно вас не читав всіх, цікаво що тут відбувається... На всяк випадок хотів нагадати про 37 поверх, на який все ж таки спускається ліфт, як і було очікувано.
  11. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Всім доброго вечора, ми нажаль також не дочекалися, купили в суботу євро на автомобіль, вже і придбали власне на сьогодні. Всі карти зплутав вкид про 10 % на імпорт і закриття певної кількості обмінників про що всі і так в курсі на форумі, піднялися на паніці, а точніше на цих новинах, про форс-мажорні обставини також писав. Від свого прогнозу не відмовляюся, всі графіки дивляться туди ж. 37+ P.S. поради нікому не даю, констатую ситуацію.
  12. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Купляйте завжди частинами, на форумі багато про це було вже сказано, так вийде середня цифра. Інформаційний фон кожен день вносить свої корективи, які нівелюють усі ринкові фундаментальні процеси. Вчора на Медвежу арену випустили Бика, він поскакав, полякав і назад втік.
  13. Жак-Ів Кусто

    Прогноз курса доллара к гривне

    Всім доброго дня, пішли вниз.
×