Перейти до вмісту

Scrooge

+Підписчик
  • Публікації

    120
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Scrooge


  1. В период с 13 по 14 сентября цены в ряде крупных сетей АЗС выросли. В сетях Mango, Ultra, AMIC, «Фактор» и «Рур Груп» подорожало ДТ. В ряде крупных сетей, торгующих в нижнем ценовом сегменте, выросли цены на все топлива. Среди них: Marshal, «БРСМ-Нафта», «Укр-Петроль», а также ряд региональных сетей. Думаю ВОГ та ОККО не заставлять себе чекати :)

    • Подобається 2

  2. Федеральная служба по техническому и экспортному контролю (ФСТЭК) может принять решение о прекращении экспортных поставок сжиженного газа из РФ в Украину.

    Отметим, что на долю РФ приходится 51% всего наполнения украинского рынка газом.

    • Подобається 4

  3. Доллар, евро или фунт —
    Все тебе подвластно,
    Ты с валютою на «ты»,
    Это очень классно!

    Курс, падение и рост —
    Всем легко владеешь.
    Но сегодня отвлекись
    Хоть на пол минутки,
    Поздравляем мы тебя,
    Это ведь не шутки,
    День рожденья у тебя,
    Мы тебе желаем ЛЮБВИ, РАДОСТИ, УДАЧИ.

    А финансам — роста,
    Чтоб копеечка к копейке
    Складывалась просто. 
     
    З ДНЕМ РОЖДЕНИЯ !!!!  :)
     
     

     

    • Подобається 5

  4.  

    Та озвучив, чи то пак зпрезентував його на форумі нєкто Scrooge, то ж до нього на форум і звертаюся... А шо не так?  :wacko:

     

    Отже, написане нижче:

    "Львів- цeнтp

    $ - 23/23,20
    €-  25.60/25,85
    Bдaлoгo дня."
    зовсім не означає, що прийдеш у Львів-центр і якшо не в кожному канторі, то через один побачиш такі курси. Я правильно зрозумів?  :huh:
    А читати його слід отак: "Вийдеш на точку, оглянись чи немає хвоста. Три рази пройди по стометрівці туди-сюди і порийся в крайньому смітнику зліва. Там знайдеш кодове слово, написане на шкірці банана. Тут же ж її з'їж, а слово запамнєтай. Потім рухайся за течією Полтви і рахуй кантори на свому шляху. Біля кантора за номером ln(((7-2)^2)/(38)^(1/3))+ cos(17*(44-3,14)+7) cтань плечима на південний захід. До тебе підійде чоловічок і лусне лопатов по плечах. Скажеш йому кодове слово. :ph34r: От тоді, може, і вкупиш чи спродаш долярів як там написано."
    Правда, вуйку?

     

    По перше ніхто не говорив, що це курс кантора і на вікнах стоять такі цифри.

    По друге сьогодні 10,09 Ви не вірили, що продають по 23? Вам запропонували купити по даному курсу, це означає, що даний курс має місце.

    і по трете для таких вуйків як Ви 20-30коп плюс, це ще за щастя

    Бажаю здраствувати...

    • Подобається 4
    • Не подобається 1

  5. То залежит. З якої сторони ся дивити. Якшо я хочу купити, a прошу кантор мені продати, то це купівля чи продажа? 

     

    А по суті справи ось таке: Треба мені було придбати троха євриків. Читаю пост від 02 сентября. Там написано "€-  25.75/26,20". Беру авто, їду в Центр. А там в п'яти-шести канторах, які я обійшов, єврик продається по 26,40, як і в мене на Сихові. То питаєсі "чого їздив?" Я там взяв кіко мені нада було, шоб з пустими руками не їхати, але осадочок сі лишив... :unsure: Тому, якшо знаєте десь кантор, шо реально дає написану цифру, то ділітьсі таємницьов, бо нашо писати за файний курс і не казати де? I ше їдно: шо таке підписка і нашо її купувати. Знаю колись мав підписку на газєту "Піонєрская зорька", але як то з долярами пов'єзано - не вкурюю  :huh: 

    Ви могли пройти і увесь Львів по канторах і ніхто Вам такого курсу не дав би.

    Щоб отримати той курс, який був озвучений на даному сайті потрібно звертатись до того хто його озвучив в ЛС і з ним вести діалог.

    А на рахунок підписки .... вона вам не потрібна... краще купіть на ті гроші безину, щоб заправляти своє авто він Вам СІ ЗНАДОБИТЬ

    Бажаю успіхів в пошуках дешевого доляра :D

    • Подобається 9

  6. Ось-ось! Шановні Scrooge i deen, напишіть в яких канторах такі ціни, бо шо не піду мінєти, прочитавши ваші повідомлення, а всюди на 20-30 коп дорожче.

    Шановний, rum.

     Що Ви маєте на увазі 20-30 коп дорожче купівля чи продажа?

    • Подобається 1
×