Перейти до вмісту

Арсен

Новачок
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Арсен


  1. реально стає нудно заходити на безплатні розділи, а підписуватись на даний час змісту нема,  так як нема нервів грати на качелях. просто цікаво було почитати розумних людей Моцарта, Молекулу, Аїда і гуру форекса. цікаво пишуть, за цілий день практично нічого нового в темі "Прогноз курсу"...нудьга)

    • Подобається 1

  2. в мене трьохзонний, з чого Ви взяли про двохзоний?

    дуже мало варіантів є, що трьохзонний для населення буде дешевший від двохзонного через 5 пікових годин. якщо про ранковий пік - я згідний, але економити в вечірний дуже треба постаратися. тому питав.

    • Подобається 1

  3. Якщо є можливість ставте трьохзоновий електролічильник. Хороша річ. Вночі пазує 0.4 від вартості. Ставлю стіралку, посудомийку зимою попробую електрокотел, поки газ був дешевий вже думали знімати,взимку побачим.

    ви ж на двохзонному тарифі, тоді чому 0,4 коефіцієнт. На скільки я знаю, був 0,7 а з 1 квітня  - 0,5.


  4. В університах  пенсіонерам пропонують вибирати між: 1. наукова пенсія і звільнення. 2 звичайна пенсія і робота.

    Пенсіонерам з числа наукових і науково-педагогічних працівників починаючи з 1 квітня 2015 року пенсія буде виплачуватися в розмірі, обчисленому відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування», тобто на загальних підставах, передбачених для громадян України.

    http://pon.org.ua/socialny-zahyst/3883-nove-v-pensijnomu-zabezpechenni-pracyuyuchix.html


  5.  Кассиры ни чем не занимались, кроме как положить и снять с карты.  И зарплату начали  получать мизерную. А с приема коммунального платежа плюс 10 коп. с каждой операции :)

    Ну то Ви перегнули про "нічим не займалися", а обмін валюти, прийом платежів, видача депозитів і тд... Величезний потік людей, більшість людей може комуналку в терміналі або приват 24 зробити, а вперто йдуть в касу "камінний вік", бо тупі, щоб в терміналі (яких тисячі) спокійно все зробити. Я б взагалі підвищив комісію за платіж до 0,5-1 грн з операції) треба Дубілету ідею підкинути)))

    • Подобається 1
    • Не подобається 1

  6. хм, я думала статус профессора априори подразумевает знание ХОТЯ БЫ одного иностранного языка (при поступлении в аспирантуру экзамен ведь обязательный есть) ...

    Половина доцентів-пенсіонерів  поступали в аспірантуру в 60-70-х і зараз в них нема не те, що знання іноземної, а більшість компютером не володіють нормально)))) Але все одно з кожним роком вимоги до нових доцентів зростають, а зарплата..., "стимулюють освіту до розвитку"

    • Подобається 1

  7. на форумі і так багато розумних людей, які роблять достойний аналіз. Правила мають бути, якщо давати волю, то до наступного "злосного зальоту", який адміни потруть, як захочуть. Тему варто закривати і віддати на розсуд адмінів.

    • Подобається 1
    • Не подобається 6

  8. Я еще раз повторю: для населения курс гривны не столь важен, сколь важна инфляция. Если нарисовать курс 8 гривен за доллар, но стоимость бензина будет 100 гривен за литр, то хана населению все равно настанет. А ограничения на покупку валюту пока приводят только к разгону цен на импорт и связанному с ним разгону цен на все. Причем цены растут, а зарплаты нет, то есть сокращается количество продаж при фиксированном объеме  Беда в том, что дорогая гривна, хотя и выглядит социально-ориентированной, на самом деле приводит к быстрому обнищанию населения.

    Але в нас як тільки росте курс, одразу всі перераховують ціни, навіть бабульки,які торгують картоплею, цибулю і тд. "Доляр рост ж")

    • Подобається 4

  9. При курсі 30+ ситуація стає панічною, більшість не може собі дозволити купляти дорогий бензин і імпорті товари, а отже імпорт зменшується. Краще обмежити імпорт, ніж завалити валютну ситуацію, що влада зараз і робить. Сьогоднішня ситуація з зростанням і падінням могла показати, що все - курс ринковий, буде дальше падати ціна долара, здавайте, бо жінки чекають подарунки. :D Думаю, що будуть так само штучно тримати 25-30 з пилоподібними скачками, поки щось серйозне не станеться (поновлення протистояння), або відставка Гонтаревої, прийде новенький, "поки вїде в систему", а курс 40 :angry:  і ніхто не винуватий, "он сам пришел")))


  10. чесно, не розумію людей, які міняють останні гривні на валюту. якщо хочеш зберегти на довгий період гроші чи потім брати щось серйозне, то ясно що купляти бакси) а по 10 доларів, то вже загон. сьогодні вечером за хвилин 20 до закритого кантора бігло чоловік 15 здавати в Франківську. паніка. здають, бо буде по 20)))) а то що товар весь вже по 40 ніхто не думає. та тримай той долар, потім можеш товар взяти без  втрат. про перекупів тут мова не йде, то інша каста)

    • Подобається 4
    • Не подобається 1

  11. Уже не смешно,какое очищение?Чем Вы собираетесь заменить импорт? Заменить авто на деревянную телегу?Так надо покупать и коня а где хранить сено,на стоянке?

    Знімуть мито на машини, ціни впадуть! А багаті і так куплять, в них є за що! Не буде 50 машин в парку, а лиш 10

    • Подобається 1
    • Не подобається 3

  12. А что может снизить потребление газа? Остановка или полуостановка промышленности, которая жестко подвязана к потреблению газа. Ну не пересичный же начнет экономить, это не сопоставимые объемы... Остановка промышленности - это снижение экспорта. Снижение экспорта - это дефицит валюты. А дефицит валюты - это заоблачный курс...

    Промисловість не може вічно працювати на таких неенергоефективних технологіях, тільки щоб працювати. Доменні печі і тд... Давайте будемо дальше використовувати лампи розжарювання, відкривати вікна, бо жарко зимою. Підвищені ціни заставлять економити всіх і людей і олігархів, інакше відмикати. Якщо говорити про великі підприємства, то хай кожен сам договорюється з Росією про ринкову ціну газу. В деяких країнах і десятої частини нема тих підприємств, що є в нас, головне дати "зелене світло" малому бізнесу... сам розумію, що владі це не вигідно, але куди вона дінеться з "підводної лодки". Зменшення імпорту тооже буде!!! Ну не будуть купляти банани по 100 грн, чи одяг дорогий, не таке переживали колись...

    • Подобається 5
    • Не подобається 6

  13. Зменшиться імпорт непотрібних товарів, тобто таких, що можемо споживати менше, замінимо на свої, не так все погано. зменшимо споживання газу, теж саме зробить Європа і в Росії буде долар не по 60, а по 500-600...а ми будемо менше купляти, то факт, але всьому є межа! Не купить людина телевізор за 20000 грн, якщо буде получати 3000!!! Або ціна впаде, або купить простіший, або почекає до кращих часів. Буде процес очищення!

    • Подобається 5
    • Не подобається 24

  14. Думаєте, що нам простим людям скажуть, що він сказав чи, що вони задумали? :)  Але точно діє одне правило: поки люди здають валюту, треба тримати низький курс і забирати)))

     

    Коли таке сказав Сорос? Сорос спочатку думав вкластися в Україну, а потім зрозумів, що бездонна діра.


  15. Людей розводять, а вони ведуться. Наш уряд - профі))) Сказав їм Сорос і МВФ, що треба гроші брати в свого населення от і 2 варіанти:

    1. загнати (відпустити) курс по максимуму, а потім скинути до 21, люди в паніці скинуть валюту, + примусово підприємці за ще нижчим курсом

    2. підвищити тарифи, що змусить людей діставати заначки.

    Курс буде 21, так що скидайте, поки не пізно)

    • Подобається 3
    • Не подобається 3
×