Перейти до вмісту

Vaso

Форумчанин
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

7 Молчун

Про Vaso

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

920 переглядів профілю
  1. Так, в Україні складно, бо багато ризиків... але ж і маржинальність непогана (знайомі з німечини інвестують тут). Наступні пару років так точно активно розвиватиметься агросектор (агрокомпанії активно шукають інвестиції для росту). Вище говорили і я погоджусь, що крім людського фактору в бізнесі, величезне значення має якісний сервіс. Тобто заходь в любий сектор бізнесу з кращим сервісом і нормальний шмат ринку буде твій. Дивлюсь зараз непоганий влог від Портнягіна Дмитра "Трансформатор", рекомендую бо цікава подача інформації : https://www.youtube.com/channel/UCeNpzcxM-hUhnabwC7oZeYw/featured
  2. Варіант не поганий, але необхідно і бути готовим до втрат в $ - приблизно мінус 2%. Ось тут https://www.bls.gov/data/inflation_calculator.htm калькулятор покупної здатності долара з 1914 року... Тому краще хоч і з мін. доходом але інвестувати. Сам займаюся інвестуванням в різні проекти і бізнеси (як консервативні так і агресивні) - мені це цікаво та і прибутково. Погоджусь із попередніми коментами - дуже важливий людський фактор. Платформи на яких шукають інвестиції (впевнений що Ви вже знаєте про них) - https://startup.ua/ http://best.in.ua/ua/ А якщо не в Україні, то використовую інвестування в криптовалютні фонди та довгострокові зарубіжні продукти unit linked.
  3. Як тигреня чи вовк вчиться полювати - вони дивляться на батьків, тому намагаюся слідкувати за собою: слова, поведінка, занняття спортом... є результати: менший син 3 років - при допомозі у чомусь йому говорить не задумуючись, тобто автоматично "дякую", старший син 7 років полюбив басейн і вже є результати, бо ходимо разом... інколи правда зриваюся і сварюся (це погано) і в результаті бачу менший також переймає досвід (цей метод я перейняв у своїх батьків, а малий вчиться у мене...). В більшості ми виховуємо дітей так, як виховували нас наші батьки, копіюємо, так легше, бо вже є набір методів який відклався в голові та звичках. Ми відрізняємось від тварин, але основні інстинкти виживання у суспільстві ідентичні, тому все просто - хочете гарно виховати дітей, то починаємо з себе.
×