Перейти до вмісту

Hipak

Новачок
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Молчун

Про Hipak

  • Звання
    Member
  1. Hipak

    Банки - мошенники!

    Банк МИХАЙЛІВСЬКИЙ списав різницю між попереднім списанням і якимось новим курсом. Це списання пройшло через 2ва місяці після останньої операції. І що робити? Платити? Як боротись ?
  2. Hipak

    Банки - мошенники!

    Михайлівсбкий каже це перерахунок курсової різниці. На питання а чому через 2 місяці - відповіді нема. Заяви на писали -30 днів банк має на відповідь!!! Це масово по клієнтах вони зробили. Я не один такий. Всі операції з січня 2015 перераховано.
  3. Hipak

    Банки - мошенники!

    Пройшло 2 місяці. Банк списання всі провів. А через 2 місяці списав заново. Може через рік ще щось списати захочуть .....
  4. Hipak

    Банки - мошенники!

    Банк Михайлівський списав мені гроші з картки. 2-ва місяці не було операцій по картці, Потім ОПА списання 6000 грн. На запитання Контак Центр каже -Курсові різниці перерахували за зняття коштів за кордоном. Дивимось виписку, а там все в грн відображено !!! Так гроші за кордоном знімали, але по системі DCC (миттєва конвертація), всі списання пройшли, блокувань не було, а через два місяці появляється сума списання!!! Це як? А може завтра ще щось спишуть? Може затра гроші і з депозитів будуть пропадати ? - виявиться заднім числом % ставку зменшили і треба забрати Різницю з депозиту, бо % вже вам віддали !!! Банк ігнорує всі запитання !!!
  5. Hipak

    Банк Михайловский

    Банк краде гроші клієнтів. Списали через 2-ва місяці гроші з рахунку. Гаряча лінія каже що це курсові різниці - через 2-ва місяці все перерахували заднім числом. В cічні 2015 рoкy відкpив кaртку «Oщадний рaxyнок» в банкy МИXAЙЛІBCЬКИЙ, поклaв гроші, oтpимaв 25% річних. Kаpткoю poзраxовувaвcя зa кордoном (т.ч.зняття гoтівки). Піcля пoвeрнення звeрнувcя в бaнк і пeрекoнавcя щo вce списaно і забopгoваноcті не мaє!!!! Maйжe два місяці нe кориcтyвaвся каpткою!!! Чepeз двa місяці банк cписує нeзpoзумілі сyми з могo paxунку, в бaнку кажyть щe цe якісь куpсoві pізниці, які бaнк нaраxував мeні чepез 2 місяці. Пo випискa з кapтки виднo що всe списaнo і oкремo чеpeз 2 міcяці cуму якy банк спиcyє з pахyнку під виглядoм якиxocь курcових pізниць. Чіткиx pоз'яснeнь ніхтo нaдaти нe може. Зaраз в мeнe нa раxункy "-", y бaнкy кажуть щo я маю це пoгacити, хочa чомy виник "-" пoяcнити нe можуть. Це новий бізнес Банку Михайлівський ???
  6. Hipak

    Борьба с банковским беспределом.

    В січні 2015 року відкрив картку «Ощадний рахунок» в банку МИХАЙЛІВСЬКИЙ, поклав гроші, отримав 25% річних. Карткою розраховувався за кордоном (т.ч.зняття готівки). Після повернення звернувся в банк і переконався що все списано і заборгованості не має. Майже два місяці не користувався карткою. Через два місяці банк списує незрозумілі суми з мого рахунку, в банку кажуть ще це якісь курсові різниці, які банк нарахував мені через 2 місяці. По виписка з картки видно що все списано і окремо через 2 місяці суму яку банк списує з рахунку під виглядом якихось курсових різниць. Чітких роз'яснень ніхто надати не може. Зараз в мене на рахунку "-", у банку кажуть що я маю це погасити, хоча чому виник "-" пояснити не можуть. На підставі яких документів пройшло списання заднім числом через 2-ва місяці? Як розраховувалась сума додаткового списання через 2-ва місяці? Чому мене не повідомили що з мене списують заднім числом? Відповідь на питання надати ніхто не може!!!
×