Перейти до вмісту

vj8

Новачок
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

4 Молчун

Про vj8

  • Звання
    Member
  1. Будувати точно не буду. Мої батьки побудували, діти виросли і порозліталися. Буду чекати дно на квартири...
  2. На даний момент я точно не зважусь на таку покупку . Тут і дефолт на порозі і політики наші оптимізму не додають. Так як вище писали, головне терпіння і витримка. Квартира яку я продав у 2014 за 21500$ була придбана у 1998 за 3800$. Заробітні плати у доларовому еквіваленті в нашому регіоні на даний момент майже вийшли на рівень 1998 року.
  3. Я дивлюсь на графіки зміни цін на нерухомість у Києві, обласних центрах і всюди за рік відбулось зниження ціни а у районних містечках західної України застой. Роботи не має, живуть одні контрабандисти. В мене все частіше виникає ідея профінансувати будівництво новобудови в Києві, щось типу Аркади на етапі котлован, чекати два роки але на даний момент я не в Україні і можу почекати.
  4. В моєму місті Нововолинськ Волинської обл. схожа ситуація з ціноутворенням на квартири. Минулого року в вересні я продав 2-х кімн. хрущ, кутова перший поверх з космет ремонтом, замінені вікна двері, кухня і ванна в плитці за 21500 дол. Відразу не знайшов варіант на заміну тому вирішив перечекати з надією на зниження цін. І ось пройшов рік а ціни на тому самому рівні. Неліквід буває скидають по нижчій ціні, а нормальна 3-ьох кімнатна з автономним так і коштує 43-45 тис у.о., двохкімнатні покращенного планування з космет ремонтом 24-26. Так де те дно?
×