Перейти до вмісту

greka80

Форумчанин
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем greka80


  1. Відповідно списання валюти за проведену операцію проводиться за безготівковим курсом ПриватБанку, дізнатися інформацію про який Ви можете за посиланням pb.ua/currency.

     

    Не обманюйте клієнтів! Списання не проводиться за безготівковим курсом Приватбанку. Вчора безготівковий курс був 19.30, в мене ж при підрахунку зняло суму яка еквівалентна курсу 20,11 грн. На моє запитання в службу підтримки, що це за курс такий була відповідь ніби-то PayPal запросив більшу суму в доларах ніж я оплачував за товар, хоча звісно що таке неможливе. Отже однозначно Приватбанк ввів якусь нову систему подвійної чи може потрійної конвертації аби заробляти на цьому. Рівень вседозволеності і безнаказаності банку просто зашкалює.

    • Подобається 6

  2. У палки сегодня курс конвертации где-то около 16.6. И еще совсем недавно не было никаких проблем. Вот только в привате сегодня начал происходить какой-то цирк. Палка выставляет счет в гривне, а приват списывает в гривне совершенно другую сумму. Смс приходит на сумму от палки, а остаток в нем указан уже с учетом того что у вас сняли. Т.е. было, например, 1000 грн на карточке и приходит смс - скажем, оплата в интернет 400 грн, остаток 500 грн. Вот так. А в приват24 прямо сразу видно красоту: колонка "сумма" - 400 грн. а в колонке "сумма в валюте карты" - 500 грн. Вот такие они волшебные гривны. Бывают просто гривны, а бывают в валюте карты. Поддержка толком ничего ответить не смогла - подал заявку в тех.службу...

    Теж сьогодні попав на такий новий "розвід" від Приватбанку. Банк відбрехується і валить все на PayPal, хоча у виписках PayPal усі цифри правильні і тільки в Приват 24 видно що Приватбанк зняв більшу суму і причому якщо перевести то курс виходить вищий ніж 20 грн. за долар. Думаю що це Приват придумав нову схемку заробітку.

    • Подобається 1
    • Не подобається 1

  3. Тоді ціна на нафту була зовсім іншою.

    Ну так якщо він такий аналітик і пророк, то чому не спрогнозував ціну на нафту? Тому що писав як все стабільно в них і як все погано тут. А що саме хочете від нього почути? Він вже неодноразово писав про дефолт, хочете іще раз його підтвердження чи конкретну дату?

    • Подобається 8
    • Не подобається 4

  4. Почему не слышно Наги? Все говорили, что он создает панику (о курсе 16-18-20), а как оказывается, он был прав в своих прогнозах и предупреждениях, мало кто верил в его слова.

    Так він і долар по 39 рубля прогнозував до кінця року і ще багато чого пальцем в небо...

    • Подобається 7
    • Не подобається 5

  5. Национальный банк Украины (НБУ) отнес ВиЭйБи Банк (VAB Банк, Киев) к категории неплатежеспособных, сообщается в пресс-релизе НБУ.

    http://interfax.com.ua/news/economic/235582.html

    А в цей час власник банку Бахматюк інвестує $150-200 млн у сторонні проекти - http://delo.ua/business/holding-bahmatjuka-investiruet-150-200-mln-v-polimineral-282054/ 

    Ось куди ідуть гроші вкладників VAB і Фінансової ініціативи.

    • Подобається 2

  6. НАГА в июне давал прогноз о 20  грн за доллар в конце года и перечислил пункты и факты по которым  этот кошмар будет происходить, причем этот прогноз рождался в дискуссии с Моцартом.

    Ага, НАГА іще говорив що рубль буде 39 за долар в кінці року. І де він зараз зі своїм рубльом?

    • Подобається 7
    • Не подобається 7

  7. Пополнил депо на 230 уе без глюков

    Вже пів години пробую поповнити депозит на різні суми, з різних карток - система не дає, постійно видає "К сожалению, у Вас недостаточно денег на карте для выполнения этой операции


  8. http://ubr.ua/finances/exchange-market/ukraincy-sostavliaut-spiski-na-pokupku-dollarov-309813


    Ограничив конвертации, банки начали вводить для людей дополнительный курс. Не только наличный для продажи наличного доллара, но и для платежей в интернете (с гривневых карт). "В кассах у нас стоит 12,95 грн/$, а конвертации, когда человек делает покупки в иностранных интернет-магазинах, - около 14,50 грн/$. Это связано с тем, что необходимо внести все необходимые комиссии и нивелировать риски. Но это только в интернете. Если человек будет делать гривневой картой покупки за границей, находясь там, то курс будет 12,95 грн/$", - заверил "Вести" Серьга. Этот курс не может быть выше курса международной платежной системы (VISA и MasterCard): он каждый день меняется и вывешивается на официальном сайте платежников.

    • Не подобається 1
×