Перейти до вмісту

greym

Форумчанин
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем greym


  1. 1 година тому, agronavt сказав:

    Не переживайте. Я теж затарився на всю гривню. І що?.Ну, трохи зашвидко вчора стартанули, зранку трохи відкотились. "Єшчо нє вєчєр"! Навіть тижня ще не пройшло.

    Як вже писав, низи тепер ловитиму в крайніх випадках, зелений (зараз осбливо) діє заспокійливо на нервову систему. Краще за б.-які ліки. Краще втратити (можливо) зайву можливість зловити хвилю, зате зекономити на ліках. Бережіть здоровлє! І не поспішайте з висновками. "Видєржка - наше всьо"!

    вчора готівкового взяв по 27.35 ЛЬВІВ на всю грн... трохи на картках лишив
    приєднуюсь - так спокійніше

     


  2. 1 година тому, Roman_999 сказав:

    Я вообще не пойму укрепление гривны и курс в 27..., при инфляции на борщевой набор в 50-100%. Лимоны с 30 до 100, имбирь со 150 до 400,  маски, медикаменты...дыра в бюджете, евро/дол штампуют, валюты соседних стран обесценились, а гривна самая надёжная..?

    имбирь сегодня в метро ЛЬВОВ - 500 грн...


  3.  

    Кабмін підвищив прогноз інфляції на 2020 рік до 11,6%

    Раніше прем'єр Шмигаль прогнозував інфляцію на рівні 8,7% цього року

     

     

    https://mind.ua/news/20209526-kabmin-pidvishchiv-prognoz-inflyaciyi-na-2020-rik-do-116?fbclid=IwAR2PGBzOf5j2fJSi2BIYku0BAEhYIH7-2g1GsfpJLhVoHWoatm_tEHy6xhY


  4. 5 годин тому, Jilane2 сказав:

    Что-то у меня большие сомнения, что вы по 25 сдавали.

    щось тут не те - навіщо їм було купувати в нього якщо в канторах можна було дешевше взяти... насмішив😀.. пс . я теж за Львова


  5. 20 годин тому, Tnx сказав:

    Блин курс упал пипец, не знаю что и делать дальше((( на руках 20к уе, заработанные честным не лёгким трудом((. Перепрыгнуть на гривну что ли? а потом обратно на доллар ( в последний вагон поезда как говориться) при благоприятных условиях, а если не успею с гривны на уе перелезть если вдруг что то измениться, то сильно обожгусь и потерею денег((. Просто с этой страной играть в русскую рулетку не сильно то охота, се равно мало шансов выиграть. Что делать не знаю(. Или просто отложить эти уе в дальний ящик шкафа и пусть себе лежат на будущие? Кто что посоветует? не сильно силён в этой теме(.  

    я сделал так- просто отложить эти уе в дальний ящик шкафа и пусть себе лежат на будущие

    • Лайк 2
    • Дякую 2
×