Перейти до вмісту

RocketPocket

Форумчанин
  • Публікації

    32
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

36 Душка

Про RocketPocket

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    На моменті в додатку Авіас діють ще старі ціни, 92 - 43.00, 95, дт - 44.00. Купив собі пару десятків літрів зранку.
  2. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    Вставлю ще свої 5 копійок в тему... То насправді ще залежить від марки авто і типу сажового фільтра, у когось DPF, у когось FAP - там ще спеціальна рідина заливається для прожигу (не адблю). Знаю, що деякі моделі мають спеціальну кнопку примусого прожигу, в деяких це автоматично. В мене теж дизельне авто - заправляюсь на UPG, авто їздить в основному по місту (за 6 років накатав лише 35 тисяч км), регенерація кожні 300 км. Регенерацію зауважую по запаху і трохи іншому звуку мотора, стараюсь в цей момент не глушити авто, бо кажуть, що пальне розбавляє масло в такому випадку.
  3. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    То все звичайно розмови і скигління, але реально, наприклад UPG ще в травні лили зимовий дизель, тобто в них запас +-2 місяці по пальному. Але ціни накидують вже. Ще й додаток не працював 30-1 чисел, добре, що заздалегідь потурбувався.
  4. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    Щось той enkorr з Куюном вже остаточно забрехались. Преміальні заправки не дають 2-3 грн скидки, максимум 1.5-2 грн (принаймні в роздріб, може оптовикам і дають). Натомість якщо купляти через додаток на Авіасі, то виходить 3 грн скидка.
  5. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    До війни регулярно користувався електронними літрами на Шелл, Окко, Upg. Поки часи були спокійні, то проблем не було, а коли почалася війна, тут то коники і полізли. Пройдусь по кожній мережі. Шелл одразу кинув всіх, 24 числа заблокували електронний гаманець і талони, хоча на той момент пальне було в наявності, але тільки за кеш (це вони пояснили, що в них перестали працювати сервери), потім через місяць, коли сервери запрацювали, вони швиденько перерахували все по нових цінах, хоча в договорі купівлі ціна перераховується через 3 місяці. Послались на форс мажор. З того часу я на шел ні ногою, та і іншим не рекомендую мати справи з такими кидалами. Кажуть що 49% акцій компанії належать росіянам. UPG спочатку заправляла по талонах без проблем (десь до середини квітня), але коли почався дефіцит, то перейменували свій дизель в супер-пупер UPG нано-плюс-мустанг і пропонували тим, в кого талони на звичайний дизель перерахувати літри вже по новому прайсу. Коли всі повикористовували куплені талони, то звичайний дизель знову став у наявності. Совпадєніє? Зараз пропонують найдешевший дизель на ринку серед великих мереж, поки заправляюсь у них, але талони ще не брав. OKKO - єдині, хто заправляв літри з фішки без всяких перерахунків. При чому на стелі горіли нулі, але по талонах тих заправляли. До них появилась довіра, але після того, як подолали дефіцит, повиставляли найвищі цінники на стелі серед всіх (видно потрібно було окупити втрати за весну-літо), тому перестав до них заїжджати.
  6. RocketPocket

    Прогноз курса доллара к гривне

    А можете підказати, мова йде за купюри САМЕ 1996 року чи ДО 1996 року? Адже якраз в березні 1996 року відбулась зміна "покоління". Тому хочу зрозуміти для себе - проблема в купюрах "старого покоління", чи вже в перших купюрах "нового покоління". Не знаю, чи зрозуміло описав, додаю для наглядності до березня 1996 року US $100 1990 Federal Reserve Note Obverse - Сто доларів США — Вікіпедія (wikipedia.org) Після березня 1996 року Usdollar100front - Сто доларів США — Вікіпедія (wikipedia.org)
  7. RocketPocket

    Качество топлива на АЗС

    Аналогічно. Тільки я відчуваю посторонній запах при заправці А92 (лию в каністру і через це добре чую). Запах аміаку чи сірководню. Хз що це за речовина, почалось десь з середини літа, коли ажіотаж спав і 92 появився на Авіасі у вільному доступі.
  8. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    Тобто з того, що я бачу, вже з урахуванням акцизів, різниця між оптом і ціною вроздріб на АЗС є порядка 10 грн (тобто до цього без акцизів навар був ще більший). Наскільки пригадую, до війни була націнка в 5-8 грн і всі були задоволені. Стосовно того як зараз можна економити покупцям в першу чергу, в додатку Energy можна взяти з -2 грн від стели. Що скажете, надійний варіант? Чув негативні відгуки, що донедавна були проблеми з отоваренням цих талонів.
  9. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    Більше напрягає, що закупівельна ціна вже давно як впала, але на мережевих АЗС ціни на пальне овер 50 без змін.
  10. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    Також лию 92 АНП і БРСМ. В мене авто старе. Змін в тязі ніяких. По чеках зауважив, що в БРСМ зазначено Євро5-Е5 (тобто почали розводити з етанолом), а в чеках АНП Євро4-Е0.
  11. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    А що за аукціон небаченної щедрості від Бені? Раніше голяк, а від сьогодні майже на всіх УкрНафтах міста вмить за готівку появилось пальне 95 і навіть 92. Кажуть що Кременчук. Вскрили старі запаси на піку цін, розуміючи що далі буде дешевше?
  12. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    До речі, як зараз заправки умудряються продавати по цій ціні вроздріб, якщо це ціна на опт?
  13. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    По газу не було регулювання, тому везли по будь-яких цінах. При ціні газу 40 і бензину 50-51, газ став нікому нецікавий і невигідний.
  14. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    Ясно, на кого це орієнтовано в першу чергу. Щоб українці менше виїжджали до них, тим більше, що кордон заборонено перетинати з каністрою в багажнику.
  15. RocketPocket

    Цена на нефть, бензин

    Кажуть, що в світлі останніх подій, пульс - то той же 95 Євро, просто дорожче, щоб азс хоч якось могли заробити в умовах жорсткого регулювання. Може до війни якась різниця і була.
×