Перейти до вмісту

RichCar_3

Форумчанин
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

8 Молчун

Про RichCar_3

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. RichCar_3

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це мені вже чимось нагадає Венісуелу, де офіційний курс не відповідає дійсності. Тепер мені цікаво що буде з курсом коли його відпустять у вільне плавання як того вимагають наші закордонні партнери. А це рано чи пізно прийдеться зробити. Що тоді , будуть вони намагатися підкориговувати курс чи ні? І будуть підтягувати офіційний курс ближче до реального.
  2. RichCar_3

    Прогноз курса доллара к гривне

    Просто не хочеться зв'язуватися із налічним доларом . Синій , білий, бігати потім міняти. Всучать же якусь гидоту що буде у них на той час.
  3. RichCar_3

    Прогноз курса доллара к гривне

    Саме це я і мав на увазі. Я не з ціллю заробити, а з ціллю збереження , враховуючи інфляцію. Захожу в 37 з копійками, по депо курсу, і виходжу коли згідно курсу закладенному в бюджеті він стане за 40. Менше чим закладений в бюджеті він бути не може. Більше може як на курсах в обмінниках , а менше ніж сорок не може так я зрозумів. Тоб-то захожу зараз по 37 з копійками чекаю закладенного в бюджеті за 40. А потім переходжу в гривневий депозит. До того в долларовому депозиті немає процентів , тобто не плачу налог на прибуток як в гривневому. Хтось скаже а чому зразу не зайти в гривневий, на мою думку як я розумію бюджет в силу вступає з 2024 року, тобто вже не довго чекати, і різниця після конвертації в гривню я так розумію буде більше ніж від гривневого депозиту зараз. Чого не вигідно поясніть. Тобто збереження гривні враховуючи інфляцію все таки буде.
  4. RichCar_3

    Прогноз курса доллара к гривне

    Добрий день. Скажіть будь ласка якщо людина знаходиться у валютному конверт депо при курсі який там складає 36/37 з копійками. А потім при закладенні у бюджет курсу 41. Чи може банк залишити конверт депо нижче офіційного курсу тоб-то залишити 36/37? Чи його зобов'яжуть підняти курс. Чи є в цьому користь від заходу зараз, з отриманням різниці в наступному році?
×