Перейти до вмісту

Viktuss

Форумчанин
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

25 Душка

Про Viktuss

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Viktuss

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вихідні + "військова" гривня. Мабуть, тому.
  2. Asus Zenfone 9 Невеликий розмір Рамка металева, кришка з приємного на дотик пластику Акумулятор 4300 Щвидке заряджання Гарна камера В комплекті заводський чохол гарної якості
  3. Мабуть решту 36$ було придбано вже в межах ліміту 50к, без обов'язкового розміщення на депозит.
  4. Viktuss

    Прогноз курса доллара к гривне

    Можна заздалегідь телефоном замовити на конкретну дату та відділення. Ще і частину суми можуть синіми видати.
  5. Viktuss

    Прогноз курса доллара к гривне

    Можливо, помиляюсь, але, з точки зору математики, крок в 0,25 % щодо ставки, яка складається з однозначного числа, і крок в 2 % для двозначного числа (як в нас), - це одне й те саме.
  6. + Аккордбанк 37,39 Ось тільки не зрозуміло... Це можна було придбати долари онлайн, а потім в касі відділення конвертувати назад в гривню за курсом 37,60? (https://accordbank.com.ua/ua/retail/currency-exchange/) Чи завтра вже курс прийому буде нижче?)
  7. Viktuss

    Прогноз курса доллара к гривне

    А ще о 7 ранку стаття відкривалась. Можна ознайомитись таким чином: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:https://www.rbc.ua/ukr/news/fiksovaniy-kurs-grivni-dolara-skasuyut-ku-1691758373.html
  8. Viktuss

    Банки, в которых мы держим деньги

    Як варіант - відключити кредитний ліміт. А рахунок закрити пізніше, якщо договором не передбачено автоматичне закриття рахунку при тривалому невикористанні.
  9. Viktuss

    Прогноз курса доллара к гривне

    Інтерв'ю із заступником голови НБУ Юрієм Гелетієм: https://24tv.ua/economy/koli-nbu-vidpustit-kurs-yaka-situatsiya-kartkovim-turizmom-intervyu_n2296093 Із цікавого для мене: Тобто, зміна фіксованого курсу буде максимально поступовою. Не повинно бути сценаріїв на кшталт "сьогодні - фіксований, а завтра - відпустили" або "сьогодні - одні значення фіксованого курсу, а завтра - суттєво девальвовані". Тобто, курс на кінець року може і не бути 42,2, або більшим (щоб середній за рік наблизився до цього значення). Як часто і не було співпадіння цих курсів у минулі роки. Проте, це відноситься до курсу міжбанку, не готівкового.
×