Перейти до вмісту

mxm_mxm

+Підписчик
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

2 Молчун

Про mxm_mxm

  • Звання
    Member
  1. mxm_mxm

    Приватбанк

    Порадьте, будь ласка, як бути в наступній ситуації: з гривненої карти Привату був оплачений товар на Ebay на суму 1914 євро. Приват списав 80420 гривень, згідно свого курсу Продажу євро. Через декілька днів продавець скасував транзакцію, гроші мали повернутись на картку. Я підозрював, що Приват може це зарахувати як нове поступлення і конвертувати євро за курсом покупки. Проте сподівався, що якщо це саме повернення коштів, то має зарахована саме сума списана в гривні. Сьогодні побачив, що кошти повернули в сумі 77432 гривні. Тобто мінус 3000 гривень. В транзакції вказано, що це повернення коштів. Питання: чи можна щось зробити в цій ситуації? Був би вдячний за поради.
  2. А що Катерина та Марина кажуть? в моєму випадку, сапорт City24 просто відфутболив, сказавши, що перевірка не виявила зайвих грошей. І нічим допомогти не можуть. З одного боку не хочеться на це витрачати свій час, але той факт, що вони просто "кидають" на гроші бомбить. Тільки не розумієш, що з цим робити, куди звертатись.
  3. вибачаюсь наперед, якщо запостив в не тому розділі. Виникла проблема з терміналом City24 і хотів би запитати, можливо в когось з учасників форуму був подібний досвід. Суть: Я поповнював картку Моно через термінал City24, розташований в приміщені відділення Універсал Банку. Скористався системою багатокупюрного прийому готівки. Поклав 9 купюр номіналом 500 гривень у пластиковий отвір. Термінал, судячи з усього, прийняв декілька купюр, як одну і, в результаті, до зарахування в мене виявилось 3500 гривень, замість 4500. одразу звернувся в їх підтримку, вони прийняли заяву, сказали, що проведуть перевірку терміналу на внесення коштів. Чекати до 30 днів. Був вневнений, що все вирішиться після перевірки. Пройшов місяць, ніхто нічого не повідомив, я ще раз звернувся в сапорт. Там відповіли, що перевірка зроблена, ніяких "зайвих" коштів не виявили, допобачення. Питання: чи був в когось подібний досвід і чи можна щось в даному випадку зробити? дякую.
×