Перейти до вмісту

rum

Форумчанин
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача rum

  1. Нарешті я прозрів!!! Предмет дискусії, оце вселенське ЦЕ - то є віртуальний курс приватного віртуального кантора (для тих, хто звіддаля - пункта обмена валюты (ПОВ)) містера Scrooge'a. Щоб дійти такого висновку не полінувався підрахувати кількість його повідомлень, що стосуються тєми - понад 70! A як побачив замануху "Найкращі курси у Львові", то пойняв, чому чоловік такий загадковий і так шифрується у відповідь на просте безневинне запитаннячко: "А де зара' такі солодкі курси?" А якби відповів відразу: "То не курси кантора, то я так купую/продаю. Єсі нада - стукай в лічку і буде тобі щастя!" , то й не було би тут того срачу, який так роздратував таваріща Тупака Шакура, хоча здаєсі мені, жи гиби срач був не галичанский, а КАСТРАМСКОЙ, або хоча би ТАМБОВСКІЙ, то таваріщ би так сі не злостив. А я хлоп темний, зу сила, і думав, жи хворум на Інтирнєтах - якраз то місце, де можна (і треба) срач розводити. Бо шось львівська гілка геть вклєкла і життя в ній ледь теплилося лише завдяки життєрадісним дописам Scrooge'а. А так тепер маємо в ній цілу конспірольогічну теорію, жваве обговорення і значний зріст відвідуваності, аж Гугель сі почав сварити! А отут не пойняв. Мені сьогодні ніхто ніц не пропонував, купувати я не збирався, бо нема пінєндзів і про свою віру чи не віру нікому нинька не повідав... А оце і є, мабуть, той вияв поваги, до якого я, на думку маестро deen'а, і повинен прагнути: А взагалi-то для таких вуйків як я і їдна копійка це за щастя, бо вона доляр береже (точніше є його 1/2300-ю частиною і без неї він не буде повновісним). I Baм не хворати... От і ви туда же... Кажете, що купити можна, а не кажете де. Це в канторі? (якщо так, то в якому?) Чи на руках у міняйлів?
  2. Та озвучив, чи то пак зпрезентував його на форумі нєкто Scrooge, то ж до нього на форум і звертаюся... А шо не так? Отже, написане нижче: "Львів- цeнтp $ - 23/23,20 €- 25.60/25,85 Bдaлoгo дня." зовсім не означає, що прийдеш у Львів-центр і якшо не в кожному канторі, то через один побачиш такі курси. Я правильно зрозумів? А читати його слід отак: "Вийдеш на точку, оглянись чи немає хвоста. Три рази пройди по стометрівці туди-сюди і порийся в крайньому смітнику зліва. Там знайдеш кодове слово, написане на шкірці банана. Тут же ж її з'їж, а слово запамнєтай. Потім рухайся за течією Полтви і рахуй кантори на свому шляху. Біля кантора за номером ln(((7-2)^2)/(38)^(1/3))+ cos(17*(44-3,14)+7) cтань плечима на південний захід. До тебе підійде чоловічок і лусне лопатов по плечах. Скажеш йому кодове слово. От тоді, може, і вкупиш чи спродаш долярів як там написано." Правда, вуйку?
  3. То залежит. З якої сторони ся дивити. Якшо я хочу купити, a прошу кантор мені продати, то це купівля чи продажа? А по суті справи ось таке: Треба мені було придбати троха євриків. Читаю пост від 02 сентября. Там написано "€- 25.75/26,20". Беру авто, їду в Центр. А там в п'яти-шести канторах, які я обійшов, єврик продається по 26,40, як і в мене на Сихові. То питаєсі "чого їздив?" Я там взяв кіко мені нада було, шоб з пустими руками не їхати, але осадочок сі лишив... Тому, якшо знаєте десь кантор, шо реально дає написану цифру, то ділітьсі таємницьов, бо нашо писати за файний курс і не казати де? I ше їдно: шо таке підписка і нашо її купувати. Знаю колись мав підписку на газєту "Піонєрская зорька", але як то з долярами пов'єзано - не вкурюю
  4. Ось-ось! Шановні Scrooge i deen, напишіть в яких канторах такі ціни, бо шо не піду мінєти, прочитавши ваші повідомлення, а всюди на 20-30 коп дорожче.
×