Перейти до вмісту

Олександрм

Новачок
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Олександрм


  1. В 19.07.2024 в 07:21, Александр313 сказав:

    Я лишь написал,что своими действиями можно искалечить дальнейшую свою судьбу,когда самовольно оставить часть.Выбор делает каждый и отвечает за себя тоже.

    Все пізнається порівнянням.

      Пару раз писав відповідь і витирав. Неможливо щось пояснити тим хто не тут, воно нормальній людині в голову не вкладається. Даж відео показати звідси з під роботіно, а Ви будете дивитись як художнє кіно. Ви чули про контрнаступ в запорізькій? Мої воюють вже більше року.  Без всяких ротацій. Так от нас вже з 5тисяч менше половини хоть і поповняли різними недобитками по чуть.  Свіжого вливання не було. І все щодня одне і теж,  день в день... от за цю добу в нас 8 вбитих 16 ранених. І от серед тих ранених один такий.

    Screenshot_20240720_075752_Gallery.jpg

    • Сумно 3

  2. 22 години тому, Александр313 сказав:

    Нет не подвожу к этому,а быть или не быть военным это дело лично каждого(хотя у нас это обязанность),просто попав в армию домой хочется на второй день,а "ставать на лыжи" считаю не совсем нормальным явлением,раз пришел в армию,служи.Это ИМХО.

    Цікава у Вас логіка - раз попав, то попав пожизнєнно?  Це ладно би решта країни була мобілізована і жила війною. Або хоча б на фронті не знали як живе тил , чи воювали на іншому континенті чи за нами б стояли заградотряди...  Нічого цього нема , ми живем рядом з вами , але в іншому світі. І ніхто нас не тримає. Достатньо виїхати 15 км а там вже маршрутка хоть в київ і ніхто нікого не шукає. І люди уходять. Сзчшників зараз десь під 200тисяч...  

    • Подобається 1
    • Не подобається 1
×