Перейти до вмісту

Yurik

Форумчанин
  • Публікації

    167
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Yurik


  1. 3 хвилини тому, arch сказав:

    а че в минус? можно ж просчитать? финдо выставляет ему в валюте, он списывает по своему курсу + 11.8% ? или как?

    а чому 11,8%, на сайті пишуть про 8,8% 


  2. 9 хвилин тому, Nik0294 сказав:

    Добрый день, уважаемые форумчане. А кто то может подсказать, как выводить с PayPal на валютную карту Украины? Я так понял, что официально они не работают с банками Украины в лпане вывода. Или в чем прикол переводов через PayPal? Заранее спасибо.

    а як ви завели бабки на пайпал? 


  3. 48 хвилин тому, Modestus сказав:

    Twin, чи стягує Genome комісію 3% за вхідний переказ?

    Сам не пробував, але в чаті одному скинули скрін, що вже сьогодні є комісія додаткова 

    • Дякую 1

  4. 4 хвилини тому, brainfilter сказав:

    11 евро на Вайс 430 грн с комиссией Привата, зашло 11 евро, ушло на Моно 9.6 (курс 39.09) это еще с Моно не обналичил, зашло без комиссии

    11 евро на Genome 430 грн с комиссией Привата, зашло 11 и столько же ушло на Моно без комиссии за отправку

    Как тут выше писали в 33 не вложиться никак

    Реальный профит был когда я на карту заруб банка кидал грн с Привата итого курс вышел 32.3 за доллар, а когда курс привата был 29.25 до 30 чистыми

    Так через малу суму курс великий виходить через комісію банку 

    • Лайк 1

  5. 3 часа назад, Volodumur VS сказал:

    Підкажіть скинув сьогодні зранку з одного привата інтернет картки *9710 на картку револьд*6412 15т.грн., пробую сьогодні ввечері з інших карток(ще одна інтернет картка, універсальна) цього самого привата на іншу картку револьда *7323 (на яку ще в цьому місяці не було вхідних)  закинути суму не пускає. В чому справа? 

    IMG-9fdb2a03097ec14c88daa81b1bdab9c0-V.jpg

    То ж пише перевищено ліміт в 15 тис. Спробуйте 15 тис з врахуванням комісії


  6. 47 хвилин тому, Koshechka сказав:

    Переведите ещё 15000 с Карты приват родственника

    Мова була про те "куди ЩЕ перевести 15 тис.", що логічно передбачає, що людина перевела з своєї карти 15 тис на рево і планує перевести ще 15 тис на інший банк 


  7. 1 хвилину тому, Qwertty сказав:

    Так вот и пытаюсь узнать как и куда пристроить 15 т.) Можно на Вайз как я понял, но не понятно как оттуда вывести. На револют не рискую, говорят могут заблокировать.

    не можна 


  8. 1 година тому, Mozart сказав:

    Ну, для начала - если с Привата, то на Вайз лимит в месяц 15000, и на Револют лимит в месяц - 15000. 

    А вже ні. В цьому місяці ліміт всього 15 тис. Ну принаймні вчора кинув 15 дол на вайз для експерименту і потім пробував 14700 грн кинути на Рево, видало помилку, що перевищено ліміт 15тис на закордонні перекази. Змінив суму за мінусом тих 15 дол і все пішло. Після цього на вайз, конотоксія і т.д жодні суми не йдуть 

    • Лайк 1
    • Дякую 2
    • Сумно 3
    • Подобається 1

  9. 6 хвилин тому, flex1973 сказав:

    пополнить вайзом револют\зен, оттуда свифтом отправить?

    то для чого кидати на вайз щоб потім перекидати на револют? Можна відразу ж на рево. Курс кращий виходить 


  10. 3 години тому, andris1711 сказав:

    Робив вчора перевод з карти привату універсальна кредитна на карту wise грн в usd. Списало 18 грн з кредитних коштів, не вистачило власних. Перевод пройшов, але гроші на рахунок wise ще не поступили. Номер карти правельний (перевірив). Попередні платежі з карти для виплат приходили миттєво. У wise ніякої інформації про надходження і розгляд платежу немає. Можлива така затримка чи гроші могли пропасти?

    Але це в межах ліміту в 30к? 


  11. 1 година тому, flex1973 сказав:

    как разрулилось в итоге - документы предоставили или без этого обошлись?

    Документів не надавав, так розрулилось. Можливо пов'язано зі збоєм в роботі, що зараз відбувається, а можливо просто це було безпідставне блокування, бо вхідні перекази не заборонені чинним законодавством 


  12. Вчора приват заблокував переказ свіфта з революта на 500 дол. з аргументом, що дуже багато дрібних платежів надходить на карту і попросив документ підтверджуючий законність надходження коштів на загальну суму операцій за місяць, орієнтовно 250к грн. Повернути незарахований платіж вони також відмовились ссилаючись на закон про заборону валютних операцій і порекомендували щоб Револют звернувся з заявою про відкликання коштів. Довго переписувався з підтримкою одного і другого банку, але сьогодні вранці кошти поступили на рахунок привата. 

    Так що тут треба бути обережним з виводом коштів на приват. Багато дрібних операцій також підозріло, а вивидити великі суми одним платежем дуже ризиковано. 

    Які банки ще видають готівку в касі крім привата? 

    • Дякую 3

  13. Рипл - это объединение централизованных банков
    Мы свалили в крипту что бы от банков подальше - и тут опять банки централизованные, которые хотят крипту подмять под себя. Есть информация, что больше 5$ ему не дадут вырасти.


  14. Мы прописаны с матерью, просто читал тему и говорили, что дают на имя получателя субсидии, что нужно иметь справку о доходах, а этот человек не может предоставить, поскольку не работает оф. Вот и хотел узнать, чтобы типо мать взяла справку о получении субсидии, а я или сестра подали свою справку о доходах и чтобы поставить окна.

    В довідці про субсидію треба буде зазначити, що при її розрахунку бралися до уваги доходи матері та інших членів сім'ї, які приписані в квартирі. І тоді зможете отримати компенсацію 70 %.

×