Перейти до вмісту

slavikkk73

Форумчанин
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

2 Молчун

Про slavikkk73

  • Звання
    Member
  1. Згідно з постановою Правління Національного банку України від 15.11.2011 № 405 "Про започаткування випуску інвестиційних монет України" Національним банком України започатковано виготовлення інвестиційних монет, які є засобом платежу та одночасно віднесені до категорії банківських металів.
  2. Інвестиційні монети України (далі – інвестиційні монети) – це особлива група сучасної монетної продукції, яка призначена для вкладання коштів інвесторами – фізичними та юридичними особами. Монети цієї групи виготовляються із золота або срібла, доведених до найвищих проб відповідно до світових стандартів: для золота – 999,9, для срібла – 999,9. Згідно з постановою Правління Національного банку України від 15.11.2011 № 405 "Про започаткування випуску інвестиційних монет України" Національним банком України започатковано виготовлення інвестиційних монет, які є засобом платежу та одночасно віднесені до категорії банківських металів.
  3. Да,но не в каждом банке золото есть в наличии-цена есть,а товара нет-тем более в наше невесёлое время. Прозванивать банки надо...
  4. Спасибо за подсказку,благодаря вам тоже стал нумезматом . Сегодня в НБУ купил Архистратов унцовых по 16729 гр.(по 538 гр за грам)
×