Перейти до вмісту

windleo

Форумчанин
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем windleo


  1. 5 годин тому, windleo сказав:

    Є деяка цікава інформація щодо курсу гривні

    http://www.epravda.com.ua/publications/2017/05/11/624599/

     

    І ще одна стаття. тут два прогнози: 1)оптимістичний із зміцненням до 26,00грн за долар, а при політичній нестабільності ріст до 27,5.

    2) песимістичний (дивно, але тут цифр взагалі не вказують, мабуть щоб не нагнітати паніки :) )

    https://economics.unian.net/finance/1917368-po-optimisticheskomu-stsenariyu-grivnya-ukrepitsya-do-26-za-dollar-ekspert.html

    • Подобається 1

  2. 21 хвилину тому, Twin сказав:

    Безумовно це тішить, що тепер в банку можна купити за раз більше 5000$ Навіть в плані депо., якщо тримаєш грн і хочеш швидко обміняти, але це ще раз доказує, що ми десь в 13-му році і далі буде... 

    А це що ЧР зараз нижче міжбанку явище тимчасове. Зверніть увагу на ще одне покращення, тепер продаж виручки 50% значить будуть більше зажимати експортери і чекати вигідного курсу. Міжбанк вже показує трохи вверх, якщо так закриємо тиждень, то на ЧР долар підросте, а в банках буде ще вищий. Але нами керують хитрі керманичі і досі їм вдавалося стискати пружину і тримати все під контролем, спостерігаємо далі:)

     

    По Вашому припущенню, якщо ми десь в 13-му році - то після нього настане 14-й рік, і самі знаєте, що тоді з гривнею було. ;)

    • Подобається 3

  3. 17 хвилин тому, SanderEA сказав:

    Кто-то пробовал снимать деньги с карты-ключ?

    в 12-00 попытался, не удалось снять. Ввёл сумму, согласился на 0,75% комиссии, после этого написало "технічний збій". 

    Банкомат заправлен 100грн купюрами. Очереди не было, после меня подошёл ещё один человек.


  4. "Я сейчас в?" - хорошая задумка, но без процентного соотношения пользы немного. Может добавить побольше вариантов для заполнения. Например, "гривна, долар, рубль", "долар, евро, гривна" - где на первом месте валюта, доля которой побольше и т.д. Но вариантов будет много конечно, если 4 валюты оставлять для выбора. Лучше просто оставлять поле для самостоятельного заполнения.

    И ещё вопрос: "Можно ли переходить к первому непрочитаному сообщению в теме"?


  5. 8 минут назад, nord555a сказал:

    И я понял "о чём "Вы :) .Хотел лишь сказать..что это вовсе не большой откат и поход вниз. .Это другими словами..немножко" сбить тепературу"..которая подымается очень быстро . Волна ожидаемая  очень маленькая..и чтобы на ней заработать..надо действительно быть подписчиком..или владеть другими источниками.Дилетантам экспериментировать не советую..

    І до якого рівня вдасться збити температуру? на який період? на Вашу думку.

×