Перейти до вмісту

zedaz

Форумчанин
  • Публікації

    620
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем zedaz


  1. http://i.imgur.com/Ou7Hdve.png - сайт работает и выглядит "ок". адблок отключен. ничего править и исправлять - ненадо. просто расширьте кругозор.

    Перед тим як давати безглузді поради, зверніть увагу на суть прохання - я написав про форум а не про сайт і про мобільну версію а не десктопну. Тому ваш пост в топку.

  2. Відключіть рекламу на мобільній версії форуму!

    Люди мобільною версією користуються переважно з телефонів і сидячи на GPRS інтернеті (швидкість низька), тому чекати поки вгрузиться контексна реклама стає тоскно - аж охота пропадає юзати форум.

    Дякую за розуміння

    • Подобається 5

  3. Підтримую INJHV. 

    Шановна адміністрація було би дуже позитивно анонсувати такого роду зміни. Нічого не заважало розіслати в групу коротенький лист з анонсом "перестройки".

    Аби не було так як в попередній раз з "оленями" і "оленеводами"

    • Подобається 5

  4. на даний час говерла $25.7/26.1

                                  евро  27.5/28.2

                                    PLN 6.6/7.15

                             Niko      $27.726.3

                                    евро27.7/28.3

                                     PLN 6.6/7.00 

    Будьте уважніші при пості курсів. Тут кожна цифра має вагу. Купівля 25,7

    • Подобається 2

  5. Тут є лише одне важливе але - для закупівлі хеджу треба мати у вашому варіанті 70тис грн вже зараз. А як показує статистика ті, в кого зависли такі суми в уо, нал гривні не мають зовсім і той депозит то все що спромоглися назбирати.


  6. щоб Ви не придумували, нічого не допоможе, оскільки все керується наверху. Отже, висновок: треба рубати голову, а там може й все стане на свої місця автоматично та не зразу, бо хто б не прийшов на посаду голови НБУ чи взяти живий приклад - посаду генпрокурора, все буде як "їм" треба. Кому "їм" самі знаєте :wacko:

    Ви дуже недооцінюєте ефект синергії - "с міру по ніткє", тобто треба лише почати мислити всім разом позитивно і шукати знаряддя для реалізації мрій і тоді та купка зверху не встоїть перед натиском загальної жаги кращого життя.
    • Подобається 10
    • Не подобається 3

  7. Дзякую за iнфо... Бачыу на саседней ветке пра тое, шо з 26.02.15. зноу дазваляецца пакупка валюты юр. лiцам... гэта зноу павiнен быць рост????

    Оператори валютного ринку ніколи не роблять погнозів, особливо в Україні. Тут часто закони ринку відкючають адміністративними мірами. 

    • Подобається 1

  8. Вечар добры з Беларусi! Шо у вас там з доларам робiцца? Грiвны прыдэржвают чы яшчэ нешта зрабiлася? Стрёмна ужо ехаць к вам....

    Та в нас тут весело. Краще не їдьте поки все не устаканиться.

    Ніко і Говерла - це дві з кількох офіційних обмінок в центрі Луцька.

×