Перейти до вмісту

Lutsk

Форумчанин
  • Публікації

    139
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Lutsk


  1. Мені запропонували залишити перший паспорт при отримані нового лише за умови, що куток буде у першого паспорта обрізаний. Тобто він буде не дійсний? Чи можу я його залишити діючим якщо вклею у нього діючу візу?


  2. Паспорт може бути тимчасово затримано чи вилучено у випадках, передбачених пунктами 1-9 частини першої цієї статті, або в разі використання паспорта для вчинення злочину, або виявлення у ньому підробки, а також у випадках припинення громадянства України. Тимчасове затримання або вилучення паспорта у таких випадках здійснюється судом, органами прокуратури, внутрішніх справ, служби безпеки, Державної прикордонної служби України, військовими комісаріатами, уповноваженими на те посадовими особами центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері громадянства, та консульською службою України.

    { Частина четверта статті 6 із змінами, внесеними згідно із Законами N 662-IV ( 662-15 ) від 03.04.2003, N 5294-VI ( 5294-17 ) від 18.09.2012 }

    Подробнее: http://kodeksy.com.ua/pro_poryadok_viyizdu_z_ukrayini_i_v_yizdu_v_ukrayinu_gromadyan_ukrayini/statja-6.htm

    Де саме вказано про право громадянам мати до 4 закордоних паспортів, прямо чи опосередковано???

    • Подобається 1

  3. может при желании проще два загранпаспорта иметь на такие случаи? вроде законом Украины разрешается

     

    В каком случае можно иметь 2 ДЕЙСТВИТЕЛЬНЫХ загранпаспорта, какое должно быть основание. Подался на биометрический загран, сказали что при получении отберут тот, который сейчас имею


  4. Народ хто мав справу з Говерлою і Ніко? Від яких сум міняють? інфо на сайтах актуальна? треба попередьо домовлятись по телефону? інші нюанси? можна в ЛС, дякую!! (сам не з Луцька)

    Будь-які суми паперами. Інфо на сайті може відображатися з затримкою зазвичай до 15 хв. На суми від 1000 можна курс незначно "регульнути", на короткий час можливо зафіксувати курс, попередньо погодивши за телефоном. Якщо нулі в певній частині таблиці, то дані операції не проводяться. Якщо вся таблиця в нулях, то або попередили про перевірку, або не робочий час. Якось так...

    • Подобається 2

  5. Через цей банк оплачують біометричні паспорти в візовий центр

    Як можна оплачувати паспорти через візовий центр? Візовий центр почав виготовляти паспорти чи збирати касу за їх виготовлення?


  6. 1- уточните вопрос,- из-за рубежа сюда и обратно безналом? или там же и обналичивать? - если надо сюда, то лично я только налом сюда, все операции проводятся в той стране где банк, точнее в любой стране Европы (как удобнее)

    2- да конечно, халявы нет нигде! но это мизерные суммы , зависят от тарифов самого банка. НО всегда начисленные Вам % - с лихвой перекрывают плату за обслуживание счёта!

    * на днях списали 72злотых за годовое обслуживание (счёт мультивалютный , т.е. на 5 валют, со свободным пополнением/снятием). поначалу платил дороже (ок. 30уе), а с каждым годом банк уменьшал мне эту оплату на чуть-чуть :)

    3- по сему поводу писалось в прошлом году здесь: для гарантии Вашей анонимности - выбираем НЕ большой коммерческий банк + внимательно изучаем все пункты договора, в частности в рубрике "конфиденциальность" :ph34r: . да, и ненавязчивые признаки внимания к Вашему менеджеру - также Вам вернутся плюсом! да-да, - там тоже подобное приветствуется! НО , повторю - НЕ навязчиво! (думаю, разжевывать не надо...)

    ПС: % ставок типа 10% годовых - там нет нигде! подобного можно и не искать, т.к. с Вас лишь посмеются...

    Поделитесь Вашим банком и тарифным пакетом, можна в личку. Спасибо


  7. В пятницю з ощадної картки та з Золотого гаманця перекинув на Візу Універсала по 500 грн. через пей2ю, транзакції написало, що проведено, проте на візі ще коштів немає, чекаю понеділка...

     

    По майдельта  кошти вийли ще в пятницю

     

    18:30 коштів на рахунку в Універсалбанку ще немає, хоча платіж вважається миттєвим. Гаряча лінія, що бачить кругом те й розказує... Кожен раз та кожен оператор торочить своє, що вкрай відрізняється від іншого оператора, при тому, що картка зОлОта та рахуюся як ВІП. Немає слів - банк просто КОНЧАНИЙ


  8. Не факт, чтобы это сработало, но я бы попробовал пригрозить следующим образом: по данному факту (отказ в обмене валюты при её фактическом наличии) с целью письменного обращения в НБУ, ОБЭП (побольше солидных организаций) просите представиться и записываете все данные на кассира, номер пункта обмена, его адрес (заодно и координаты руководства банка от которого стоит обменка). 100% не гарантирую, но шансы получить свои 180 долл. из 1200 я думаю у Вас резко возрастут.  Если продолжат "быковать", то я бы и в самом деле черканул, а там как Бог даст.

     

    Коли почав фотографувати бейджик тьотка почала менжуватися, та почала ссилатися на якусь внутрішню вказівку, проте я відповів, що їхні внутрішні вказівки мене не цікавлять, та керуюся лише постановами нацбанку. Тьотка почала плакати, що я хочу щоб її звільнили та сказала що ще раз зараз спробує, але нічого не вийшло. Проте я спішив, та не хотів портити вихідні людині, так як при собі був лише один паспорт... Але коли починаєш пресувати тон розмови змінюється відразу та очі скачуть по прилавку.

     

    ..., а ще згадав, повідомила, що банку на міжбанку валюти не продають, тому каса не продає, так як потрібна валюта на виплату депозитів та погашення кредитів.

    • Подобається 3

  9. В пятницю з ощадної картки та з Золотого гаманця перекинув на Візу Універсала по 500 грн. через пей2ю, транзакції написало, що проведено, проте на візі ще коштів немає, чекаю понеділка...

     

    По майдельта  кошти вийли ще в пятницю

×