Close button

У США зареєстрували препарат проти COVID-19

У США зареєстрували препарат проти COVID-19

Читати новину російською мовою, повідомляє Medical Xpress.

Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США зареєструвало препарат компанії Regeneron Pharmaceuticals від коронавірусной інфекції REGN-COV2, який використовувався для лікування президента Дональда Трампа. Препарат REGN-COV2 являє собою комбінацію двох видів моноклональних антитіл.

За підсумками клінічних випробувань за участю 799 дорослих добровольців з легкими та середніми симптомами коронавірусной інфекції, застосування лікарського засобу проти COVID-19 компанії Regeneron пов'язано зі зниженням кількості госпіталізацій та звернень до відділень невідкладної допомоги.

Згідно із заявою компанії Regeneron, максимальний ефект від препарату досягається, якщо почати застосовувати його незабаром після підтвердження діагнозу коронавірус в умовах, коли у пацієнтів ще не виробилися власні антитіла, а концентрація вірусу в організмі є високою.

Не дивлячись на реєстрацію препарату регулюючими органами США, клінічні випробування лікарського засобу REGN-COV2 ще не закінчилися.

Новини

Популярні теми форуму

analytics